Jerihonska ruža

Šta je Jerihonska ruža?

jerohinska ruza prodaja srbija

 Jerihonska ruža je simbol stvaranja svemira, sreće, ljubavi i večnosti.

Ova jedinstvena ruža ima sposobnost preživljavanja dug vremenskih period bez vode, u kojem se potpuno osuši i zatvori. U takvom stanju preživi i do pedeset godina!

Kada ju ponovo zalijete, oživi, otvori se i ozeleni.

Dakle Jerihonska ruža ima specifična svojstva za čišćenje životnog i poslovnog prostora, kao i samih ljudi!

Jerihonska ruža bi trebala da bude u svakom poslovnom i životnom prostoru!

Veruje se da je Jerihonska ruža zbog svih svojih svojstava i uverenja, koje kruže o toj stvarno jedinstvenoj ruži, nešto, što bi morala imati svaka porodica, sve generacije!

Zašto morate obavezno imati Jerihonsku ružu? 

* širom sveta važi uverenje, da mora imati svaki dom ružu života, jer donosi u tom domu sreću i blagostanje!

* predstavlja čistoću, donosi pozitivnu energiju, nove početke, energiju promena i deluje na svim nivoima, koje ni ne znamo objasniti, ali utiču na bolji način našeg života.

* u suvom stanju (zatvorena) tera insekte, u mokrom (otvorenom) stanju poboljšava i osvežava vazduh!

* rešava takođe i ljubavne probleme. Ako ih imate, ružu poklonite voljenoj osobi, neka je postavi u svoju spavaću sobu.

* različita istorijska svedočanstva kažu, da su beduinske žene pile vodu, u koju su umakale ružu i sa njom su uspevale da smanje različite bolove i ubrzale proces ozdravljenja

* energija Jerihonske ruže pomoći će vam takođe i kod financijskih problema – vaših ili problema vaših najbližih, prijatelja ili poznanika!

Naručite, oživite i aktivirajte i vi svoju Jerihonsku ružu!

Jerihonska ruža i sve njene snage, koje joj se pripisuju, možete oživeti i aktivirati svaki put iznova – za različite svrhe!!

Kako će te oživeti Jerihonsku ružu?

 Oživljavanje Jerihonske ruže je stvarno nešto neverovatno i čudesno. Jerihonsku ružu ćete dobiti u suvom stanju. Sve što morate uraditi da bia oživela, je da u posudu naspete malo mlake vode i ruža će se početi polako otvarati. U otvorenom stanju je možete održati onoliko koliko želite, nakon toga joj samo oduzmete vodu i ruža će se polako zatvoriti.

U zatvorenom stanju bez vode, može preživeti i do pedeset godina!

Kako je aktiviramo?

Jerihonsku ružu možemo po svedočanstvima mnogih aktivirati za različite svrhe. Ako je vaša želja povezana sa novcem ili finansijama, poslom, pravnim pitanjima, morate je postaviti u dnevnu sobu ili u kancelariju na poslu. U slučaju, da je vaša želja povezana sa osećanjima, ljubavlju, postavite je u spavaću sobu. Za želje vezane, na zdravlje, postavite ružu u kuhinju ili trpezariju.

Isto tako je vrlo bitno, da imate Jerihonsku ružu barem 25 dana na izabranom mestu, jer želja treba toliko vremena za aktiviranje. U koliko se želja ostvari pre, možete ju postaviti na drugo mesto.

 Kliknite ovde i kupite Vašu Jerihonsku ružu odmah i unesite u dom ili kancelariju ljubav, sreću, prosperitet.

0 Shares