O nama || Cvećara Jelena

Ako ste u traženju cvećare, koja je otvorena 365 dana u godini, sa velikom ponudom komadnog (buketa i aranžmana) cveća, saksijskog (sobnog i spoljnog) cveća, kaktusa i velikim izborom orhideja u raznim bojama po povoljnim cenama, kao i održavanje, oblikovanje i prehrana bilja onda ste na pravom mestu.

Cvećara Jelena je jedna od prvih internet prodavnica cveća u Srbiji.

Osnovani smo 1996. godine i cilj nam je da ponudimo široku paletu proizvoda koji će biti jedinstveni.

Takođe pored cveća u ponudi je i veliki izbor vina i žestokih pića, domaćih i stranih, slatkiša (mozart, candy, štark, milka, ferrero i rafaelo), plišane igračke, staklenen vaze, ukrasne saksije, suvo veštačko i svileno cveće i voće sjedinjeno po vašim željama i zajedničkom odabiru možemo isto dostaviit na željenu adresu. Takođe možemo izraditi aranžmane od svežeg cveća i srodnih sobnih biljaka u vašim ili našim ćupovima i saksijama za vaš poslovni ili kućni ambijent.

Možete nas pozvati telefonom ili kontaktirati mejlom radi uspešnije saradnje kao i radi svih pitanja koje imate oko daljeg održavanja pomenutog našina aranžiranja.

Svaka kupovina u našim cvećarama i ukayano nam poverenje sa vaše strane prati pažljiv odabir vrsta, tonova i nijansi svih obika gotovih proizvoda koji izlaze iz ruku našeg ljubaznog osoblja kako bi ispunili naše i vaše visoke standarde kvaliteta kako i jedinstvenosti.

Raduju nas vaši upiti, konsultacije, sugestije, pohvale, kritike kroz poziv ili posetu jer zajedno ostvarujemo pozitivno visoki kvalitet i obostrano zadovoljstvo.

Velika ponuda svežeg ceveća i atraktivnih aranžmana

Trudimo se da u našoj ponudi imamo raznovrstan i konstatno dobar kvalitetan asortiman što ukaziji godine našeg poslovanja a vašeg poverenja.

Omogućena je dostava cveća i poklona 365 dana u godini od 07h do 23h na teritoriji cele Srbije.

Naše drugo prodajno mesto, cvećara Jelena 2, koja se nalazi na adresi, Ivićeva 2, Zemun, specijalizovana je za prodaju kaktusa, visokih sobnih i kancelarijskih biljaka pored već navedenog asortimana.

Pratite nas na Instagramu

Vaša cvećara

0 Shares