o nama cvecara jelena
CVEĆARA JELENA

O NAMA

Ako ste u traženju cvećare, koja je otvorena 365 dana u godini, sa velikom ponudom komadnog (buketa i aranžmana) cveća, saksijskog (sobnog i spoljnog) cveća, kaktusa i velikim izborom orhideja u raznim bojama po povoljnim cenama, kao i održavanje, oblikovanje i prehrana bilja onda ste na pravom mestu.

Cvećara Jelena je jedna od prvih internet prodavnica cveća u Srbiji.

Osnovani smo 1996. godine i cilj nam je da ponudimo široku paletu proizvoda koji će biti jedinstveni.

Takođe pored cveća u ponudi je i veliki izbor vina i žestokih pića, domaćih i stranih, slatkiša (mozart, candy, štark, milka, ferrero i rafaelo), plišane igračke, staklenen vaze, ukrasne saksije, suvo veštačko i svileno cveće i voće sjedinjeno po vašim željama i zajedničkom odabiru možemo isto dostaviit na željenu adresu. 

Takođe možemo izraditi aranžmane od svežeg cveća i srodnih sobnih biljaka u vašim ili našim ćupovima i saksijama za vaš poslovni ili kućni ambijent. Možete nas pozvati telefonom ili kontaktirati mejlom radi uspešnije saradnje kao i radi svih pitanja koje imate oko daljeg održavanja pomenutog našina aranžiranja.

Svaka kupovina u našim cvećarama i ukayano nam poverenje sa vaše strane prati pažljiv odabir vrsta, tonova i nijansi svih obika gotovih proizvoda koji izlaze iz ruku našeg ljubaznog osoblja kako bi ispunili naše i vaše visoke standarde kvaliteta kako i jedinstvenosti. Raduju nas vaši upiti, konsultacije, sugestije, pohvale, kritike kroz poziv ili posetu jer zajedno ostvarujemo pozitivno visoki kvalitet i obostrano zadovoljstvo.

Cvećara Jelena

Velika ponuda svežeg cveća i atraktivnih aranžmana

Trudimo se da u našoj ponudi imamo raznovrstan i konstatno dobar kvalitetan asortiman što ukaziji godine našeg poslovanja a vašeg poverenja.

Omogućena je dostava cveća i poklona 365 dana u godini  na teritoriji cele Srbije.

Zapratite nas

Instagram