Cvećara Jelena

Izrada bidermajera Zemun i pomoć pri odabiru

bidermajeri

Izrada bidermajera Zemun će vas u narednom blogu upoznati sa načinima, kako da odaberete pravi bidermajer za svoje venčanje.

izrada bidermajera zemun

Bidermajer  je kruna svakog venčanja i jedan od detalja koji se tokom ceremonije najviše slika.

Lepota je u detaljima i vaš buket je detalj na koji najviše trabate da obratite pažnju. To nije samo svežanj cvetova, to je zapravo deo vekovne tradicije koji simbolizuje sreću, ljubav i plodnost, a njegovo bacanje ima za cilj da tu sreću prenese i na druge.

Bidermajer je nezaobilazni deo venčanja i nevestinog outfita

Cvećara Jelena će vam u narednom blogu dati nekoliko bitnih lekcija o svadbenim buketima uključujući jednostavne savete o odabiru pravog bidermajera za vas i idejama kako bi on trebao zaista da izgleda.

Vaš buket treba da ima posebno značenje

Odabir cveća za bidermajer treba da govori o vama, da ima lično značenje i da vas podseća, tog magičnog dana, na lepe trenutke iz vašeg života.

Vaše vančanje je jedan od najvažnijih dana u vašem životu i logično je da želite da tog dana sve bude savršeno. A šta je savršenije od predivnog bidermajera satkanog od najdivnijih cvetova i vaših uspomena? Ako vas je vaš verenik zaprosio sa buketom ljiljana, baš ti ljiljani u buketu će vas podsećati na dan kada ste pristali da budete njegova žena.

Dostava cveća za ovakve prilike je idealan način da na taj dan vaš buket cveća bude svež i satkan od najlepših cvetova i uspomena. Recimo ukoliko želite da bidermajer simboliše čistu, iskrenu i jaku ljubav, preporučujemo da bude napravljen od belih i crvenih ruža.

Cvećara Jelena će vam navesti listu najtraženijih bidermajera i shodno tome možete osmisliti buket koji najviše odgovara vama i vašem personalitiju.

Izrada bidermajera Zemun pravi bukete u skladu sa temom venčanja

izrada bidermajera zemun

Tema venčanja je tačka od koje najpre trebate da krenete. To će pre svega uticati na odabir boja u vašem buketu.

Ukoliko se radi o letnjem venčanju, bela boja je idealan izbor, simboliše čistotu i jednostavnost.

Zimsko venčanje je delikatnije i neophodno je da boje budu intenzivnije, crvene ruže u kombinaciji sa zlatastim primesama, su savršena kombinacija sa kojom nećete pogrešiti.

Nikada nemojte zaboraviti da vaš bidermajer treba da odgovara temi venčanja i paleti boja koje ste odabrali za taj dan.

Cvećaru birajte pažljivo

Vašem cvećaru je neophodno da saopštite šta tačno želite i koja je vaša vizija za vaš najvažniji dan. Cvećara Jelena će uskladu sa tim napraviti najdivniji buket koji ide uz vaš stil, odabranu venčanicu, kao i temu venčanja.

Izrada bidermajera Zemun pravi unikatne bidermajere

Cvetni aranžmani napravljeni od sezonskog cveća iz bašte, imaju prizvuk elegancije i romantike u sebi. Kombinovanje bujnih cvetova božura sa ružama, sitnim cvetićima bele rade i grančicama zelenila čine ovaj buket idealan za tradicionalne proslave i opuštena venčanja u prirodi.

Pomešajte različite teksture

izrada bidermajera zemun

Bidermajeri mogu biti napravljeni od najrazličitijih cvetova kojima možete dodati neočekivane ukrase u vidu paprati, mahuna, srebrnih i zlatnih kugli ili šljokica. Mešavina ovih tekstura učiniće da vaš buket deluje neobično i unikatno.

Eksperimentišite sa bojama

Ukoliko želite da vaše venčanje bude neobično i zabavno, pokušajte da eksperimentišete sa bojama. To možete učiniti tako što ćete odabrati buket cveća prepun eksplozije boja poput toplih nijansi roze, jarke narandžaste i svih onih tonova koji će govoriti da se radi o smeloj, veseloj i hrabroj osobi koja je spremna da izađe iz stereotipa klasičnog, tradicionalnog venčanja.

Klasični bidermajer

izrada bidermajera zemun

Nisu sve neveste zainteresovane za inovativne floralne motive u svom buketu. Za tradicionalne mlade dostava cveća u vidu buketa sa vanvremenskom gardenijom, djurdjevkom ili pak orhidejom, idealan su izbor za porodična tradicionalna venčanja.

Zelenilo u prvom planu

Svadbeni buket sa cvetovima među kojima dominira list magnolije, bršljen, ruzmarin ili mirišljava menta, pravi su izbor za neveste koje žele da budu originalne i monotoniju belila razbiju sa primesama najlepših zelenih boja.

Izrada bidermajera Zemun pravi bukete sa jedinstvenim detaljima

izrada bidermajera zemun

Ovi bidermajeri se nose blizu srca, imaju sentimentalnu vrednost jer u sebi mogu sadržati privezak sa likom voljenih osoba koje tog dana nisu prisutne, burme, broševe …i slične detalje koje imaju simboliku i podsećaju na bitne momente iz nevestinog života.

Bidermajeri iz naše male „radionice cveća“ su unikatni i svaki ima svoju priču

Cvećara Jelena se trudi da oslušne i sasluša svaku nevestu, pronađe adekvatne cvetove i napravi unikatni bidermajer koji će oslikavati nju i njen personaliti.

U cveću je istinski smisao ljubavi, zato ga mi pažljivo biramo i nizajući cvet po cvet pravimo magiju.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *