Cvećara Jelena

Aranžman za bebu – Poklon za novorođenče

Aranžman za bebu - Poklon za novorođenče

Aranžman za bebu – Ljudi često kažu da je lakše kupovati novorođenim devojčicama – što može biti istina, ali ne mora. U svakom slučaju, uveravam vas da ćemo vam pomoći da pronađete savršen poklon za novorođenu bebu!

Iako se mnogi pokloni kvalifikuju i za novorođene devojčice i za novorođene dečake, ponekad samo varijacijom boje u plavoj ili roze, postoji mnogo dostupnih poklona koji su isključivo i posebno za male dečake ili za male devojčice.

Aranžman za bebu – Najbolje ideje za poklone

Sve sa tipičnom temom za malog dečaka ili malu devojčicu. Slatkiši, flašice za bebe, peškiri, kombinezoni, šeširi, vreće za spavanje za bebe, vreće za pelene, posteljina za bebe, dekoracija za dečije sobe i tako dalje obično su dostupni u posebnom dizajnu za dečake i devojčice.

Box aranžman za bebe

Pokloni kao što su box aranžmani za bebe su uvek dobra ideja za poklon za novorođenče. Lepi su za pogled i pružaju novoj porodici praktične i zabavne stvari. Prelepe box aranžmani za novorođenče mogu se naručiti online. Budite kreativni! Veoma je lako nabaviti box aranžman za bebe, jednostavno odaberite posebne predmete za dečake ili devojčice u plavim ili rozim bojama i odaberite koji box aranžman želite da kupite.

Box aranžman od pelena za novorođenče: novoj porodici, odnosno novoj bebi, uvek trebaju pelene, pelene, pelene…

Aranžman za bebu - Poklon za novorođenče

Box aranžman od pelena nije samo lepa za pogled, već je i veoma praktičan poklon, posebno za višestruku mamu ili porodicu „koja ima sve“. Naravno, možete kupiti box aranžman od pelena online ili u našoj cvećari!

Dajemo vam jednostavna i detaljna uputstva za savršen poklon koji je napravljen od pelena. Na sajtu Cvećara Jelena imate mnoge box aranžmane i korpe za novorođeno dete. Bilo da se radi o plišanim igračkama ili box aranžmanima od pelena za novorođenče, naći ćete je ovde!

Pronaći poklon za novorođenče nikad nije bilo lakše.

Poklon za devojčice

Kada je u pitanju poklon za devojčice njegova boja može biti i u plavoj, ali i u rozoj boji. Prijatelji koji oće da obraduju svoje prijatelje koji su dobili bebu obično se opredeljuju za roze aranžmane iz baby programa.

Aranžmani sa pelenama u rozoj boji sa plišanom igračkom i slatkišima je poklon koji je savršen posebno kada ne znate šta bi ste tačno kupili novim roditeljima. Ovim poklonom pokazaćete da vam je stalo do njih i da im želite svu sreću u roditeljstvu.

Poklon za dečake

Za vaše prijatelje koji su tek dobili bebu treba pronaći adekvatan poklon. Aranžmani za dečake iz baby programa su savršen poklon koji će sa sigurnošću obradovati svakog roditelja.

Možete se odlučiti za aranžman u plavoj boji sa pelenama za dečake koji u sebi sadrži i slatkiše, plišanu igračku za malog dečaka, ali i mali poklon za tatu kao što je flaša alkoholnog pića.

Aranžman za bebu - Poklon za novorođenče

Aranžman za bebu – Cvećara Jelena

Kod nas u Cvećari Jelena možete pronaći veliki izbor aranžmana za bebe za dečake i za devojčice u rozoj ili plavoj boji. Uz svaki aranžman možete dodati i plišanu igračku ili neku čokoladu ili neko alkoholno piće za roditelje.

Svaki aranžman iz baby programa možete poručiti online putem našeg sajta ili nas posetite na dobro poznatoj lokaciji u Zemunu.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *