Cvećara Jelena

Originalni pokloni za vaše najdraže – baby program

Vama bliska osoba će uskoro postati roditelj? Baby program je baš ono što vam je potrebno. Ne propustite priliku da rođenje bebe čestitate na originalan način. Poklonite namenski kreiran poklon aranžman u koju su spakovane sitnice za bebu i novopečene roditelje.

Ukoliko nameravate da poželite dobrodošlicu novom članu nečije porodice na upečatljiv način, odaberite neku od aranžmana iz baby programa. Elegantni, pažljivo osmišljeni aranžmani su ne samo praktični, već i veoma dekorativni. Pored stvari namenjenih bebi, oni sadrže i ponešto za roditelje. Uz pelene i plišane igračke, tu su slatke delicije i flaša pića. Ovakvim poklonom podsetićete prijatelje da njihova nova uloga, pored brige oko bebe, podrazumeva i trenutke opuštanja uz kvalitetne proizvode za odrasle.

Kome je namenjen baby program?

Namenjen je svima koji teže nečem više od klasične čestitke i uobičajenih poklona za novorođenče, poput garderobe ili igračaka. Pri osmišljavanju baby programa, vodili smo računa o svakom detalju. Kutija je u obliku srca ili kolica, a ukrasni elementi su takođe odgovarajuće simbolike. Tu je i satenska mašna, koja celom aranžmanu daje notu elegancije. Posebna čar ovakvih poklona je to što se koriste znatno duže od onih običnih. Kada se pelene iskoriste, a slatkiši pojedu, ukrasna kutija postaje idealno mesto za čuvanje prvih sitnica novorođenčeta.

Prvu fotografiju, pramen kose, cuclu ili kapicu sada možete čuvati na istom mestu, u kutiji. Kada poraste, dete će sa zanimanjem i radošću moći da razgleda sve ono što je obeležilo njegovo najranije detinjstvo. Upravo zato, baby aranžman je jedna vrsta čuvara uspomena. U nju će moći da stane i simpatična plišana igračka koja se takođe dobija uz aranžman.

Luksuzna somotska kutija u obliku kolica za bebe i plišani roze medvedić oduševiće svaku devojčicu. Čak i nakon nekoliko godina, poklon će biti interesantan jer će kolica odlično poslužiti za vožnju omiljene lutke. Iako namenjen novorođenčetu, baby program prevazilazi tu namenu i u njemu mogu uživati i znatno starija deca.

Pored aranžmana za devojčice, možete kupiti slične proizvode namenjene dečacima. Plava kutija i beli plišani meda, uz čestitku dobrodošlice i kutiju najfinijih slatkiša, garantuju oduševljenje ne samo bebe, nego i njenih roditelja.

Originalni aranžmani za svaku priliku

Dodatna prednost takvih poklona je i to što ih možete upotpuniti različitim cvetnim aranžmanima. Uz njih će se podjednako dobro uklopiti raskošna korpa sa orijentalnim ljiljanima, nežni buket sa lalama, kao i neodoljivi cvet jarkog kolorita. Sjajan izbor su i bele orhideje, baš kao i srećni bambus koji nosi posebnu simboliku. Ukoliko cveće kupujete unapred, da bi duže trajalo i zadržalo svežinu i lepotu, potrudite se da ispoštujete nekoliko pravila. Udaljite ga od izvora toplote i direktne sunčeve svetlosti, a stabljike skratite pod uglom od 45 stepeni.

Ukoliko niste u mogućnosti da poklon predate lično, ne treba da brinete. Cvećara Jelena nudi vam mogućnost dostave, što olakšava organizaciju i funkcionisanje u uslovima globalne pandemije. Iskažite svoja osećanja dragim osobama bez ugrožavanja sopstvenog zdravlja. Nakon porudžbine, baby paket će u najkraćem roku biti na željenoj adresi.

Cvećara Jelena je mesto u kome nastaju pokloni za one koje volite. Naš asortiman se neprekidno obogaćuje novim proizvodima, kreiranim u skladu sa vašim željama i zahtevima. Pored baby programa, u našoj ponudi nalaze se i brojni drugi aranžmani osmišljeni za različite prilike. Kod nas ćete pronaći veliki izbor bidermajera, kao i svadbenu dekoraciju poput venaca za automobile i mladenački sto u restoranu. Posebno smo ponosni na cveće koje se teško pronalazi na našem tržištu, poput neobične jerusalimske ruže. U ponudi imamo i mnoge saksijske biljke, kao i torte od slatkiša i bogat izbor igračaka i pića.

Celokupnu ponudu možete videti u našoj cvećari u srcu Zemuna, kao i u online prodavnici. Ukoliko to želite, kupljene proizvode isporučićemo na bilo koju adresu u Srbiji.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *