Cvećara Jelena

Ruža u zvonu – Večna ljubav

Ruža u zvonu - Venča ljubav

Koliko ste se puta zapitali, koji poklon je dovoljno adekvatan, praktičan, da osveži vašu vezu sa lepšom polovinom? Potrebno vam je osveženje koje će trajati dugo. Potrebno vam je da dokažete vašoj lepotici da bi se trebala osećati kao princeza. Ruža u zvonu je savršen poklonom kojim ćete pokazati vašoj lepšoj polovini koliko je volite.

Za izradu ruže u zovnu se koriste netoksicne hemikalije koje nece naškoditi ni ruži ,ni vama. Dehidrirana ruža je pored svoje dugovečnosti originalna po svim izgledu . Svaka devojka je kao devojčica bar jednom odgledala crtani film „Lepotica i zver“ i zamišljala kako ona ima princa sa kojim ce deliti uspomene sa dehidriranom ružom u zvonu.

Šta je dehidrirana ruža u zvonu?

Ruža je najlepši cvet koji ima najveću simboliku u zavisnosti od njene boje iz tog razloga poklanja se voljenoj osobi ili se koristi kao dekoracija za razne proslave. Obična ruža ima jedan problem, a to jeda nakon rezanja ruža vene i gubi svoj sjaj. Pravo rešenje za ovaj problem je dehidrirana ruža u zvonu.

Dehidrirana ruža se još naziva i večna ruža koja nastaje posebnim postupkom koji omogućava dugi vek nakon rezanja. Za dehidrirane ruže u zvonu izdvajaju se samo najkvalitetnije ruže. Nakon postupka dehidracije ruža ne gubi svoju lepotu. Shodno tome, ruža održava svoju prirodnu lepotu, svilenkasto-mekane latice i prelepu jaku boju. Osim  toga, za razliku od pravih ruža, dehidrirane ruže u zvonu ne zahtevaju redovno zalivanje ili zahtevnu negu. Dehidrirane ruže su veoma popularne među dizajnerima, cvećarima i ljubiteljima luksuza. Osim toga, redovno ih možete videti na venčanjima, za dekoraciju torte ili kao atraktivnu dekoraciju stola.

Ruža u zvonu - Venča ljubav

Prilikom dehidracije ruže ne koriste se nikakve štetne supstance koje bi naškodile ljudima i životinjama. Dehidrirane ruže u zvonu možete pronaći u raznim bojama. Idealan su poklon za voljenu osobu. Svakako, osoba koja dobije ovaj poklon će biti oduševljena. Dehidrirana ruža nosi posebnu simboliku. Obzirom da sam naziv sugeriše na večnost ovu biljku čini još idealnijm poklonom.

Ruža u zvonu – Poklon za svaku priliku

Potrebna vam je poklon za vašu voljenu osobu za njen rođendan, godišnjicu ili neku drugu priliku? Ruža u zvonu je savršen poklon za svaku priliku sa kojim nećete pogrešiti. Ruža u zvonu je posebna iz mnogo razloga. Dehidrirana ruža simbolizuje ljubav i pažnju prema osobi kojoj darujete ovaj poklon.

Kada poklanjate dehidriranu ružu u zvonu, poklanjate je da bi trajala duže i da bi ulepšala prostoriju u kojoj se nalazi. Svojim prelepim ali jednostavnim izgledom sa upečatljivim dizajnom do izražaja će doći stakleno zvono u kojem god okruženju da se ono nalazi. Najveća prednost dehidriranih ruža je njeno jednostavno održavanje. Kada je dehidrirana ruža u zvonu njeno održavanje je najjednostavnije. Dovoljno je da prebrišete zvono i ono će izgledati kao novo.

Ruža u zvonu - Venča ljubav

Cvećara Jelena – Najlepše ruže u zvonu samo na korak od vas

Najveći izbor dehidriranih ruža u zvonu, različitih boja možete pronaći u Cvećari Jelena. Ružu u zvonu možete poručiti na jednostavan način online putem našeg sajta i mi ćemo dostaviti dehidriranu ružu na bilo koju adresu u Srbiji ili nas jednostavno posetite na dobro poznatoj lokaciji u srcu Zemuna.

Pored dehidriranih ruža kod nas možete poručiti i buket, cvetni aranžman, saksijsko ili rezano cveće za vašu voljenu osobu. U Cvećari Jelena pronaćićete poklon za svaku priliku od poklona za rođendane, godišnjice, proslave, venčanja ili krštenja i sve te proslave ne mogu proći bez cveća. Cveće jednostavno ulepšava svaku priliku!

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *