Cvećara Jelena

Trajne čokoladne ruže

Trajne čokoladne ruže

Trajne čokoladne ruže predstavljaju savršen spoj ljubavi prema čokololadi i ružama, a u ovom blogu ćemo vam pisati o trajnim čokoladnim ružama kao savršenom poklonu za vašu lepšu polovinu.

Trajne čokoladne ruže – Čokolada i darivanje

Čokolada,  od svog nastanka pa do danas, doživela je mnoga nadograđivanja, kako u pogledu njenog samog sastava, tako i kada su u pitanju oblici i ukusi. Omiljeni slatkiš među ljudima, u mnogim kulturama i društvima, čokolada je sastavni deo mnogih poklona.

 

Trajne čokoladne ruže

 

U mnogim zemljama simbolika darivanja čokolade je zapanjujuća. Pa tako npr., ako dobijete čokoladu od nekog ko dolazi iz Meksika, znači da vas smatra pravim prijateljem i delom svoje porodice. Kod njih je čokolada užitak koji se deli sa svojim najmilijima i najbližima. U evropskim zemljama, darivanje čokolade je počelo još u antičko doba, kada su u najkvalitetnijim čokoladama mogli da uživaju samo najbogatiji slojevi društva.

Danas, čokolada je obavezan poklon za Dan Zaljubljenih, dok ćete za vreme praznika čokoladu videti u mnogim izlozima u svojim najraznovsnijim oblicima.

Čokoladni slatkiši ukrasiće nečiju jelku, dok će se ispod mnogih naći neki čokoladni Deda Mraz ili lepo upakovana čokolada njaboljeg kvaliteta i najfinijih ukusa.

Trajne čokoladne ruže – Ruže i darivanje

Verujemo da ne postoji žena na ovom svetu koja ne voli cveće. Savršeni proizvod prirode, najlepših oblika i boja i očaravajućih mirisa, uvek će izmamiti osmeh na licu svake žene. Poruka koju ruža nosi kao poklon zavisi od njenog broja i boja.

 

Trajne čokoladne ruže

Ruža sama po sebi znači ljubav, pa je tako crvena ruža neizostavan izraz ljubavi, a 12 ovakvih, reći će ’’Budi moja’’. Lila ruža, ili ruža boje lavande preneće vašu fasciniranost nekim, dok žuta ruža znači prijateljstvo. Bela ruža izražava platonksu, čistu ljubav, a plava ruža misterioznost. Broj poklonjenih ruža takođe ima svoja značenja, a najpopularniji od njih je broj 101, koji znači ’’Budi samo moja’’.

Trajne čokoladne ruže

Trajne čokoladne ruže će ukrasiti svaki odnos, bilo poslovni ili ljubavni, na jedan iznenađujući i jedinstven način. Za vašu ljubav će ujedno biti i slast i zadovoljstvo, pokazaće vašu romantičnu stranu i intimnost.

 

Trajne čokoladne ruže

 

Kada je u pitanju poslovni odnos, čokoladne ruže će na savršen način preneti zahvalnost za dobro obavljen zadatak.

Cvećara Jelena iz svoje ponude, osim čokoladnih ruža, izdvaja i ruže svih boja i najboljeg kvaliteta. Iznendite vaše voljene za predstojeće praznike i kontaktirajte nas. Dostava cveća je moguća širom svih gradova Srbije.

One thought on “Trajne čokoladne ruže

  1. Teodora kaže:

    Koliko kosta buket cokoladnih ruza?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *