Cvećara Jelena

Buketi sa čokoladicama

Buketi sa čokoladicama

Tragate za poklonom koji se ne viđa često? Tražite li načine da voljenu osobu iznenadite poklonom koji će je sigurno ostaviti bez teksta? Zašto  nebi voljenoj osobi poslali poseban buket sa čokoladicama! Buketi sa čokoladicama mogu se prilagoditi bilo tvrdim ili mekim slatkišima. Podignite ulog za svoj sledeći poklon i iznenadite voljenu osobu ovim prelepim buketom.

Buketi sa čokoladicma – Vrste

Kada je u pitanju slanje buketa sa čokoladicama, opcije su beskrajne. Evo nekoliko ideja za buket slatkiša koje će sigurno ispuniti tu želju za slatkim osećajem.

Ferrero Rocher buket: Ove slatke čokoladice čine fantastičan buket, koji će vašoj voljenoj osobi pokazati koliko je volite i koliko je cenite.

Mozzart buket: napravljen od najfinijih Mozzart čokoladnih kuglica. Ovaj slatki buket je savršen poklon za godišnjice, praznike i ostale posebne prilike.

Raffaello buket: proslavite uz buket od Raffaello kuglica. Ovaj buket sa temom slatkiša od kokosa može biti odličan poklon za koleginicu ili poznanicu.

Buket od lizalica: Svi vole lizalice, pa zašto ne biste poslali buket sa temom Chupa Cups? Zahvaljujući brojnim bojama i ukusima, možete voljenu osobu iznenaditi ovim svetlim i zabavnim asortimanom.

Buketi sa čokoladicama

Kako poslati buket slatkiša

Kada se odlučite za buket slatkiša, sada dolazi do toga da ovaj slatki buket stigne na svoje odredište. Informacije koje su najbitnije prilikom slanja buketa slatkiša su:

Ime – Kome je taj slatki buket? Da li je za roditelja, prijatelja ili supružnika?

Adresa – Da li ćete ovim buketom slatkiša iznenaditi nekoga na poslu ili u školi? Možda želite da im ga pošaljete kući nakon dugog radnog dana? Gde god da odlučite da pošaljete svoje slatkiše, uverite se da imate pravu adresu.

Kontakt broj – Za svaki slučaj, možda ćete želeti da svom dostavljaču date kontakt broj. Možda čak i ne koriste broj, ali u slučaju da naiđu na bilo kakve probleme sa isporukom, mogu se obratiti nekome.

Kada pošaljete buket slatkiša, možete odabrati da dodate karticu sa vašom porukom. Ovo može biti jedan od načina da povećate ulog za vaš ionako sladak i ljubazan buket. U zavisnosti od prilike, možete odabrati i da dodate plišanu životinju; ovo može biti lep dodatak za dete ili simpatiju.

Buketi sa čokoladicama – Dostava na bilo koju adresu

Niste sigurni zašto biste poslali buket koji je napravljen od čokoladica? Evo nekoliko razloga zbog kojih bi buket slatkiša bio odličan poklon za slanje.

Rođendan – Bilo da je rođendan za nekoga nekog mladog ili nekog u godinama, buket slatkiša je odličan izbor poklona koji je zabavan, nezaboravan i jedinstven. Ima li boljeg načina da proslavite rođendan nego da pošaljete buket sa čokoladicama.

Buketi sa čokoladicama

Godišnjica – Da li vaš supružnik tu i tamo uživa u raznim čokoladicama? Možda ima želju za slatkišima? Zašto je ne iznenadite buketom njenog omiljenog slatkiša.

Zahvalnost – Pokažite svom kolegi, učitelju ili mentoru neku zahvalnost buketom od čokoladica.

Ponekad može biti lepo da vašu voljenu osobu obradujete nekim lepim poklonom. Dostava buketa sa čokoladicama, bez obzira koliko velika ili mala, može biti jedan od načina da im pokažete da vam je stalo i da mislite na njih.

Bez obzira na priliku ili razlog, dostava buketa sa čokoladicama je odlična alternativa tradicionalnom cvetnom aranžmanu.

Cvećara Jelena u ponudi ima raznovrsni asortiman buketa sa čokoladicama. Pored buket voljenu osobu možete obradovati i sa čokoladnim box aranžmanom. Pogledajte našu ponudu slatkiša na našem sajtu ili nas jednostavno posetite i pronađite savršen buket ili box sa slatkišima.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *