Cvećara Jelena

Dehidrirana ruža – Ukras koji će oplemeniti svaki prostor

Dehidrirana ruža cvećara Jelena

Dehidrirana ruža cvećara Jelena je sve češći izbor muškaraca kada žele da iznenade svoju lepšu polovinu. Iako suvo, dehidrirano cveće je prirodno cveće koje je osušeno i očuvano. Visokokvalitetne vrste cveća čuvaju se i nakon sušenja i to tako da zadrže svoju lepotu, teksturu i mekoću.

Očuvano i dehidrirano cveće ne može da uvene kao sveže cveće. Možete ga koristiti kao ukras godinama, jer je ono neprolazno. Da li ste znali da u proseku samo 30 do 50 odsto cvetova ispunjava stroge standarde kontrole kvaliteta potrebne za dehidrataciju? Dehidrirana ruža cvećara Jelena se čuva samo ukoliko je visokokvalitetna. U postupku konzerviranja ruže koriste se netoksične hemikalije.

Zašto je dehidrirana ruža cvećara Jelena praktičnija od svežeg cveta?

Brojne su prednosti očuvanog i osušenog cveća u odnosu na sveže i prirodno cveće. Dehidrirana ruža ima produženi rok trajanja. U zavisnosti od uslova skladištenja i životne sredine, sušeno cveće može da traje od šest do 12 meseci. Međutim, poznato je da dehidrirano cveće može da traje i godinama u suvim i hladnim uslovima. Ukoliko ovakvo cveće uporedimo sa svežim – ono traje samo nedelju dana ili čak i manje.

Duži vek trajanja cveća, znači i ređu zamenu. Pored toga, moguće je birati i između boje cvetova u skladu sa prilikom i temom proslave. Ukoliko želite da poklonite nekome zlatnu ružu, sada je to i moguće.

Očuvani cvetni aranžmani i dehidrirane ruže nisu ograničeni vremenom. Aranžman se može pripremiti i mnogo pre nego što vam je potreban, a izgledaće blistavo dana kada treba da ga poklonite. Osim toga, vaš poklon nekome neće nikada uvenuti.

Dehidrirana ruža cvećara Jelena

Ne postoji rok trajanja dehidriranih ruža. Njihov izgled zavisi samo od uslova okoline. Što je vlažnost vazduha veća, to će životni vek dehidrirane ruže biti kraći. Ukoliko čuvate cvet u kontrolisanim uslovima ili zatvorenom zvonu, može da traje i duže od decenije.

Kako da brinete o njoj?

Postoji nekoliko jednostavnih trikova kojima možete dehidriranom cveću da produžite životni vek.

Ukoliko se vaša dehidrirana ruža cvećara Jelena ne nalazi u kontrolisanim uslovima, obezbedite joj najbolju moguću okolinu. Najbolja opcija jeste da se nalazi u staklenom zvonu, da bude zaštićena od spoljašnjih uticaja. Izbegavajte plastične posude, jer mu one neće pružiti najbolju moguću zaštitu.

Dehidriranu ružu držite dalje od direktne sunčeve svetlosti kako ne bi počela da bledi. Ujedno, izbegavajte i prostorije sa velikom vlažnošću vazduha. Ukoliko ste planirali da držite suvu ružu u kupatilu, nažalost, to nije najbolja ideja.

Dehidrirane aranžmane čistite fenom za kosu i pri malim brzinama, odnosno, jačinama.

Dehidrirana ruža cvećara Jelena

Cvećara Jelena jedna je od najpopularnijih cvećara u Beogradu. Pored toga što kod nas možete da pronađete savršene poklone za različite prilike, u ponudi imamo i veliki izbor dehidriranih ruža, kojima možete da obradujete svoju voljenu osobu.

Cveće je uvek najlepši i najromantičniji poklon, a ukoliko želite da on traje veoma dugo, onda je dehidrirana ruža cvećara Jelena pravi izbor za vas. Box aranžmani, čokoladne ruže, kao i drugi cvetni aranžmani i rezano cveće, jesu posebni, ali ukoliko želite da vaš poklon bude dugotrajan i primećen, onda je sušeno cveće sjajan odabir.

Dehidrirana ruža cvećara Jelena

U ponudi imamo kako dehidrirane ruže u zvonu, tako i sušeno cveće na komad. Višebojno cveće koje imamo u ponudi je ono na šta smo najviše ponosni. Bilo da želite jarko crvenu ružu, tamnoplavu, roze ili zelenu, kod nas u cvećari možete da pronađete upravo takvu nijansu. Pored toga, imamo i šatirano dehidrirano cveće koje će sigurno oplemeniti svaki prostor.

Ono što je posebno zanimljivo, jeste dehidrirano cveće koje svetli u mraku.

Različite nijanse ruža u zvonu, takođe su sjajan poklon za voljenu osobu, bilo da želite da je iznenadite povodom rođendana, ili samo da joj ulepšate dan.

Posetite nas u Zemunu ili naručite dehidriranu ružu putem našeg sajta. Vršimo dostavu cveća na željenu adresu bilo gde u Srbiji.

Neka vaše najlepše uspomene otpočnu cvećem iz cvećare Jelena.

Related Posts

One thought on “Dehidrirana ruža – Ukras koji će oplemeniti svaki prostor

  1. Natasa kaže:

    Koja je cena dehidrirane ruze u zvonu?
    Hvala

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *