Cvećara Jelena

Najbolja dostava cveća u Beogradu

Dostava cveća u Beogradu

Dostava cveća u Beogradu je sve popularniji način da se nekome iskaže zahvalnost ili ljubav. Ukoliko želite nekoga da iznenadite i ulepšate mu dan, najbolji način da to uradite jeste da mu pošaljete buket.

Nijedan drugi poklon ne može da izazove blistav i iskren osmeh osobe koju je iznenadila dostava cveća. Postoji neka magija koju izaziva maštovito aranžirani buket, čak i kod onih osoba koje nisu ljubitelji biljaka. Kada nekome pošaljete cveće, činite da se ta osoba oseća posebno i drugačije od ostalih. Ponekad je to dovoljno da nekome ulepšate dan.

Ne računajući specijalne prilike, istraživanja su pokazala da su ponedeljak i petak idealni dani za slanje buketa. Ponedeljak – da nekoga oraspoložite na početku radne nedelje, a petak –  da učinite da se primalac buketa oseća posebno tokom celog vikenda. Pa, šta čekate? Na sajtu cvećare Jelena odaberite omiljeni buket i izazovite nekome osmeh na licu.

Dostava cveća u Beogradu – Koje prilike su idealne za slanje cveća?

Cveće kao poklon je idealno za gotovo svaku priliku. U našoj cvećari, na raspolaganju je širok spektar različitog cveća, u divnim bojama i različitim veličinama. Kada se izgled cveća ukombinuje sa predivnim aromama koje pruža, to je pun pogodak.

Cveće ima moć da širi sreću i radost, bez obzira na priliku. Adekvatno aranžiran buket može nečiji dan da učini posebnim, kao i ako nema povoda. Ipak, postoje određene prilike kada ne biste morali nekoga da obradujete buketom.

Rođendani. Taj dan je poseban za svakoga. Rođendani se, kao što znamo, slave uz tortu ili neku drugu poslasticu. Profesionalni cvećari kreiraju specijalne aranžmane u korpama ili nekim drugim predmetima, a takav aranžman će se sigurno dopasti slavljeniku.

Dostava cveća u Beogradu

Godišnjica. Bilo da se radi o godišnjici braka ili veze, nesumnjivo je taj dan poseban. To je uvek dan koji je važniji od ostalih i treba ga obeležiti na adekvatan način. Savršen buket cveća je pravi razlog da se kontaktira dostava cveća u Beogradu. Ne zaboravite na simboliku, pa odaberite ono cveće koje oslikava osobu kojoj je buket namenjen.

Rođenje deteta. Reč je o svakako jednom od najradosnijih dana u životu svake osobe. Iznenadite roditelje buketom sa posvetom i učinite da taj radostan dan bude još veseliji.

Prosidba. Cveće je, bez ikakve sumnje, sjajan način za obeležavanje ovakve prilike. Cveće, bombonjera i prsten… To je ono što bi svaka žena poželela od svog budućeg supruga.

Diplomiranje. Završetak studije označava kraj jedne lepe faze u životu, ali i početak novog poglavlja. Ukoliko je neko vama blizak upravo završio studije, vreme je da mu pošaljete buket.

Dan zaljubljenih. Gotovo da je nemoguće da najromantičniji dan u godini prođe bez cveća. Pokažite nekome koliko vam znači buketom.

Koje cveće treba da odaberete u zavisnosti od prilike?

Ne verujemo da sa lepo aranžiranim buketom možete da pogrešite, ali ipak, određeni cvetovi su, prema pravilu, namenjeni određenim prilikama. U cvećari Jelena možemo da vam pomognemo da odaberete adekvatno cveće u zavisnosti od situacije.

Dostava cveća u Beogradu

Ukoliko ste organizovali prvi sastanak sa osobom koja vam mnogo znači, trebalo bi da se opredelite za lale ili orhideje. Oni će pokazati da ste nekome privrženi. Ukoliko ste sa nekim u ozbiljnijoj vezi, trebalo bi da odaberete crvene ruže koje simbolizuju ljubav i strast.

Dan zaljubljenih je, takođe, odgovarajući dan da nekoga obradujete crvenim ružama, ali možete da odaberete i cveće u roze ili ljubičastoj boji. Izbegavajte žute cvetove.

Rođendani i druge specijalne i vesele prilike zahtevaju i takve bukete. Birajte šarene aranžmane sa puno različitih cvetova.

Sezonsko ili poljsko cveće je ono što bi trebalo da odaberete za godišnjicu. Za taj specijalni dan birajte božur, suncokret, ljiljane, hrizanteme i slično.

Ukoliko cvećem želite da poručite da nekome želite brz oporavak, odaberite cveće koje lepo izgleda, a nema jak miris. Idealan odabir bi bile lale ili irisi.

dostava cveća u Beogradu

Cveće koje se koristi za izjavljivanje saučešća treba da bude u bojama koje umiruju, poput plave, bele ili zelene.

Najbrža dostava cveća u Beogradu – Uz cveće pošaljite i poklon

Najkvalitetnija i najbrža dostava cveća u Beogradu očekuje vas u cvećari Jelena. Nalazimo se u Zemunu, a vršimo dostavu cveća na celoj teritoriji Beograda. Pored toga, bukete iz našeg asortimana možete da naručite, a mi ćemo dostaviti u bilo koji drugi grad u Srbiji.

Online naručivanje buketa, kao i drugih poklona možete da izvršite putem našeg sajta ili ako nas pozovete. Naši profesionalni cvećari će ne samo kreirati aranžman shodan prilici, već će vas i posavetovati koje cveće bi trebalo da odaberete.

Osim klasičnih buketa, izrađujemo i aranžmane u box kutijama. Uz cveće, na željenu adresu dostavljamo i plišane igračke, piće, čestitke i balone.

Mi smo deo svih vaših proslava! Tim cvećare Jelena je uvek tu za vas!

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *