Cvećara Jelena

Savršen poklon za 8. mart – Dehidrirane ruže u staklenom zvonu!

Dehidrirane ruže u staklenom zvonu

Dehidrirane ruže u staklenom zvonu idealan su poklon voljenoj dami za predstojeći praznik koji slave žene širom sveta. Obradujte svoju najdražu osobu ovim večnim poklonom.

Zašto su upravo dehidrirane ruže u staklenom zvonu savršen poklon?

Ako želite da ulepšate dan dragoj osobi, unikatan i dugotrajan poklon savršeno je rešenje. Upravo takav poklon su dehidrirane ruže u staklenom zvonu.

Opšte poznato je da su ruže simbol večne i istinske ljubavi. Kada ih poklanjate nekome, zapravo poklanjate svoju pažnju i naklonost.

Prema tome, dehidrirane ruže u staklenom zvonu zapravo su poklon koji odiše nežnošću, pažnjom i ljubavlju. Kada tome dodate činjenicu da će ovaj tip poklona trajati večno, upravo to ih čini idealnim poklonom.

Iako su sveže ubrane ruže u buketu uvek odličan izbor, prednost dehidriranih jeste upravo u njihovoj dugotrajnosti. Sveže ubrana ruža traje i zadržava svoju lepotu svega nekoliko dana. Nakon toga, gubi sjaj i suši se.

Dehidrirane ruže dobijaju se posebnim, delikatnim postupkom kojim se zadržava prirodna lepota i izgled ruže. Cvet se nikako ne oštećuje ovim postupkom.

Zanimljiv podatak jeste da se za ovaj postupak biraju samo najlepši cvetovi, odnosno najlepše ruže. Ovo čini vaš primerak dehidrirane ruže posebnim i jedinstvenim.

Dehidrirane ruže u staklenom zvonu

Aranžmani sa dehidridranim ružama mogu biti raznoliki, ali ipak se čini da su dehidrirane ruže u staklenom zvonu najdugotrajniji i najoriginalniji poklon.

Ipak, možete ih pronaći i u vidu box aranžmana ili buketa. Imajte u vidu da će tada trajati uporedivo kraće.

Simbolika koju svaka ruža nosi sa sobom dovoljan je razlog da upravo ovaj cvet poklonite nekome za predstojeći praznik žena.

Prednosti dehidrirane ruže u staklenom zvonu

Kao što smo prethodno naglasili, samo jedna od prednosti ove vrste ruža jeste što je njeno trajanje neuporedivo duže od trajanja sveže ubranog cveća.

Druga prednost je što se može dobiti u gotovo svim nijansama koje poželite. Dakle, ukoliko znate da vaša voljena osoba voli nežno plavu boju – nabavite joj ružu u ovoj divnoj, nežnoj, pastelnoj nijansi plave boje.

Još jedna povoljnost jeste što dehidrirane ruže ne zahtevaju previše vaše pažnje prilikom održavanja. Dovoljno je samo da zvono s vremena na vreme prebrišete krpom i rešite se prašine.

Što se tiče dehidriranih ruža u buketima ili drugim vrstama (otvorenih) aranžmana sa njima, održavanje i nega se svodi na:

  • Držanje aranžmana podalje od direktne sunčeve svetlosti, kako ruže ne bi promenile svoju boju i posvetlele
  • Brisanje čestica prašine s vremena na vreme

Zvuči jednostavno, zar ne? Zauzvrat, imaćete predivne ruže koje traju godinama!

Prednost dehidriranih ruža u zvonu jeste i ta što se mogu koristiti kao dugotrajna dekoracija. Ulepšajte određeni kutak svog doma ovom predivnom dekoracijom. Postavite zvono na sredini trpezarijskog stola i svakodnevno uživajte u predivnom pogledu i zajedničkim ručkom sa voljenom osobom.

Dehidrirane ruže u staklenom zvonu

Ukoliko smo vas ubedili da dehidrirane ruže u zvonu zaista jesu savršen poklon, u našoj ponudi možete pronaći širok izbor staklenih zvona.

Cvećara JelenaJedinstvene ruže za sve prilike

Cvećara Jelena iz Zemuna nudi vam ogroman izbor dehidridanih ruža, kako u sklopu aranžmana tako i u staklenom zvonu.

Iskažite svoju ljubav predivnom crvenom ružom u zvonu. Upravo su crvene ruže oduvek bile simbol neprevaziđene ljubavi!

Za one sa specifičnijim ukusom i stilom crna ruža idealan je poklon!

Ukoliko vaša voljena osoba ima nežniju i delikatniju stranu, možda je savršeno rešenje da joj poklonite naš aranžman u vidu dehidrirane ruže i plišanog medvedića u staklenom zvonu!

Pored staklenih zvona, ovu vrstu ruža možete kupiti i pojedinačno, u kojoj god nijansi poželite!

Takođe, u našem asortimanu nalazi se širok izbor rezanog i saksijskog cveća koje će ulepšati vaš dom.

Posetite nas i odaberite savršen poklon za svaku priliku i svaki povod.

Vidimo se na dobro poznatoj adresi u Zemunu!

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *