Cvećara Jelena

Najlepši aranžmani i buketi za 8. mart – Obradujte voljenu osobu na Dan žena

Aranžmani i buketi za 8. mart

Aranžmani i buketi za 8. mart sačinjeni od najdivnijeg i najromantičnijeg cveća idealan su način da obradujete svoju voljenu osobu na ovaj specijalan dan.

Savršen poklon za Dan žena – Aranžmani i buketi za 8. mart

Kada birate poklon dragoj osobi za Dan žena, bilo da je u pitanju majka, supruga ili devojka, uvek bi trebalo da imate na umu šta je to što ta osoba voli.

Ipak, uz svaki poklon neizostavni su aranžmani i buketi za 8. mart.

Darovati nekome cveće oduvek se smatralo velikim kavaljerstvom. Taj mali znak pažnje nekome može ulepšati dan i izmamiti osmeh. Zašto onda ne biste upravo pažljivo odabranim buketom cveća usrećili nekoga?

Ideja za obeležavanjem ovog datuma, koji proslavljaju žene širom sveta, nastala je početkom prošlog veka.

Razni feministički pokreti doprineli su emancipaciji žena i njihovoj ravnopravnošću sa muškarcima. Logičan sled događaja bio je izdvajanje posebnog datuma, kada bi se međunarodno proslavljao Dan žena.

Ženama se upravo 8. marta po običaju nastalom sedamdesetih godina daruje čestitka i cveće. Ovaj običaj održao se do dana današnjeg, iako se uz cveće ponekad daruje i neki drugi poklon.

Ipak, cveće ostaje neprikosnoveni i najklasičniji poklon koji možete dati svojoj voljenoj ženi ovog datuma.

Aranžmani i buketi za 8. mart

Iz tog razloga, za vas smo pripremili nekoliko predloga za najdivnije aranžmane koji će oduševiti vašu dragu.

Aranžmani i buketi za 8. mart – Harmonija boja i mirisa

U našem bogatom asortimanu možete pronaći idealan poklon za Dan žena.

Aranžmani i buketi za 8. mart sastavljeni su sa mnogo pažnje i ljubavi, od najkvalitetnijeg rezanog cveća.

Aranžman Red Star buket je koji će ostaviti bez teksta svaku damu koja obožava ruže, kao i cveće crvene i bele boje. Ruže, ljiljani, druge vrste belog cveća i dekorativno zelenilo aranžirano je na način koji čini ovaj buket prigodnim za sve prilike.

Da li vaša voljena osoba voli da čita? Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, korpa Sreća idealan je poklon za nju! Ovaj neobičan aranžman čine bombonjera, knjiga i ruža upakovane na jedinstven način. Savršeno, zar ne?

Box Lala je aranžman namenjen svim ženama koje ne vole klasične, crvene ruže. Žute lale i zelena dekoracija kombinacija su koja će oduševiti vašu specijalnu osobu.

Box aranžman sa ružama jedinstven je poklon iz naše ponude. Crvene ruže i dekorativno zelenilo upakovane u predivnoj kutiji za zlatnim tonovima jednostavno nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim.

Još mnogo ponuda najrazličitijeg cveća u vidu buketa i aranžmana možete pronaći u našoj online ponudi ili lokalu u Zemunu.

Ne propustite priliku da obradujete svoju dragu za 8. mart!

Cvećara Jelena – Najlepši pokloni za 8. mart

Za ovaj ženski praznik ne morate poklanjati isključivo bukete rezanog cveća.

Aranžmani i buketi za 8. mart

Ukoliko želite i znate da vaša voljena osoba to voli, možete joj pokloniti i nešto iz naše ponude sobnog i saksijskog cveća. Ova vrsta poklona je svakako dugovečnija.

Saksijsko cveće može ulepšavati vaš dom dugi niz godina, ukoliko se ispravno vodi računa o njemu.

Anturium je vrsta saksijskog cveća koje se najčešće poklanja ženama u specijalnim prilikama. Iskoristite predstojeći praznik kao izgovor da poklonite ovu popularnu biljku egzotičnih boja nekome.

Bonsai drvca takođe su veoma popularan izbor u ovo doba godine. Osim što ulepšavaju svaki prostor u kojem se nađu, bonsai drvca sa sobom donose posebnu energiju, prema feng šui verovanjima. Ono što je važno znati jeste da bonsai drvca zahtevaju mnogo vaše pažnje i znanja o nezi i održavanju.

Za koji god buket ili aranžman se odlučite ovog 8. marta sigurni smo da nećete pogrešiti. Vaša voljena osoba zaslužuje da je iznenadite i obradujete! Kupovinom cveća nećete usrećiti samo svoju ženu, devojku ili majku, već ćete i vi sami uživati u danu prepunom mira i uživanja.

Kupovinom i poklanjanjem cveća za 8. mart pomažete da se ova predivna tradicija održi u životu još dugi niz godina.

Iskoristite fantastične ponude za aranžmane, bukete i sobno cveće koje smo pripremili samo za vas.

Posetite nas na dobro poznatoj adresi u Zemunu, gde vas čekaju najlepši aranžmani i buketi za 8. mart.

Cvećara Jelena – Mesto gde se kupuje najkvalitetnije cveće!

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *