Cvećara Jelena

Idealne biljke za vaš prostor

cvece dostava kupovina

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Postoje mnogi načini da oplemenite svoj životni prostor , jedan od njih je da unesete biljku!

Biljke donose mir, po nekim verovanjima sreću i blagostanje.  Bilo da je u pitanju kuća ili poslovni prostor, one jednostavno predstavljaju neizostavni deo dekora.

Ključ je da ne preterujete, već da nađete meru i ukrasite svoj dom zelenilom koje će se uklopiti u ambijent u kome boravite.

Prodaja cveća, nije jednostavna stvar. Mi u cvećari Jelena, se trudimo da svakom svom kupcu ponudimo najbolje rešenje za uređenje prostora.

Evo nekoliko trikova sa kojima ćete lako odlučiti koja biljka je idealna za vaš dom.

 

“Igrajte” se sa visinom!

Možete odabrati biljke različitih visina i rasporediti ih po kući. Ali na koji način to uraditi, da bi izgledalo lepo?

Sobno cveće, koje ne zahteva mnogo svetlosti, uvek stavite na više police. Najprodavanije biljke ove vrste su kaktusi i paprati. One ne traže posebnu pažnju  i uspevaju u svim uslovima.

Ukoliko imate mali stan, predlog je da koristite police koje idu od poda do plafona i da svaki nivo ukrasite različitim vrstama sobnog cveća, na taj način će vaš stan izgledati lepše i dobićete iluziju većeg prostora.

 

Prelepe biljke koje cvetaju

biljke srbija prodaja

 

Kada je dostava cveća u pitanju, naša cvećara ima iskustva, da se ljudi najčešće odlučuju da dragim osobama pošalju cveće koje krasi neki cvet, ili ono čije je lišće u najrazličitijim nijansama boja.

Ako imate cvetajuću biljku, verovatno ćete želeti da je pokažete! Ona će najbolje izgledati na malom stočiću ili praznoj polici, gde će sva njena lepota doći do izražaja.

 

Ukrasite vaš prozor!

Biljke stavljene u okno prozora, mogu dosadni pogled učiniti lepšim i zanimljivijim.

Neko saksijsko cveće zahteva dosta svetlosti i svežeg vazduha. Idealno rešenje je da ga postavite na nisku policu ili klupu ispod prozora. Tako ćete dobiti i dovoljno svetlosti, ali i utisak malog unutrašnjeg vrta u vašem stanu.

 

Popunite “ćoškove”

biljka stan prodaja

 

Ako ste tip osobe koja zaboravlja da zaliva svoje biljke, za vas su idelne one koje ne zahtevaju previse pažnje i sunčeve svetlosti.

Ovakvo cveće je idealno  za dekoraciju praznih ćoškova u prostoriji.

Zelenim listovima i raznobojnim cvetovima, ćete oplemeniti prostor u kome boravite i razbićete monotoniju dosadnih i praznih uglova. Idealne su za kancelarije , jer unose boju i živost u jednoličnost poslovnog prostora.

Biljke su zanimljiv dodatak kako za dom, tako i za  radno mesto.

Cvećara Jelena, veliku pažnju poklanja svakom svom kupcu, sa željom da izaberu cveće koje će odgovarati prostoru u kome borave i učiniti ga lepšim.

“Nije dovoljno samo živeti, potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cveća!”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *