Cvećara Jelena

Pokloni za Dan zaljubljenih – više nijanse ljubavi

Poklon za dan zaljubljenih

Sigurno vam se desilo da ne znate šta da poklonite voljenoj osobi za Dan zaljubljenih. Postoji toliko veliki izbor poklona. Da li ste sigurni da će se to dopasti vašoj lepšoj polovini? Savršen pokloni za Dan zaljubljenih jeste buket cveća. Cveće je jedan od simbola ljubavi za Dana zaljubljenih, na taj način će te voljenoj osobi dokazati odanost, nežnost i privrženost. Sam jezik cveća je opširan. Pored toga cveće je materijal koji se može oblikovati na različite načine. Postoji bezbroj vrsta buketa različitih dekoracija, veličina, nijansi i različitih poruka ljubavi.

Cveće je savršen poklon za Dan zaljubljenih, takođe je i zaštitni znak i simbol ljubavi. Kroz istoriju možemo videti napredak ove vrste poklona. U prošlosti se mladi i zaljubljeni parovi nisu mogli javno sastajati zbog pridika i tadašnjih moralnih vrednosti. Na taj je način nastala tradicija da se na kreativan način iskažu emocije kroz poklonjen buket cveća. U današnje vreme ne postoje takve vrste društvenih blokada. Mladi par se može slobodno emotivno izražavati. Ali ono što je najbitnije jeste to da cveće nije izgubilo svoju vrednost. Sada se cveće bira po lepoti i željama emotivnih partnera. Buket cveća, u svakom smislu, ima samo jedno značenja, a to je ljubav.

Pokloni za dan zaljubljenih – aranžmani slatkih iznenađenja

Cveće za Dan zaljubljenih je nesumnjivo jedan od najfascinantnijih poklona. Možete pokloniti buket ili aranžman svojoj dragoj, voljenim osobama i prijateljima tokom cele godine. Pun je intimnosti, naklonosti i prave vrste ljubavi koja je svima potrebna.

Poklon za dan zaljubljenih

Crveni i ružičasti cvetovi nikada ne izlaze iz mode! Bez obzira na godišnje doba i bez obzira koje vrste cveća izaberete da pošaljete, cveće u crvenim i ružičastim tonovima će uvek biti u modi. Bilo da su klasične ruže ili prijateljske hortenzije, sve dok je Dan zaljubljenih za vas i vašeg primaoca bez obzira na dan u godini, ove vrste cveća će i dalje biti vrhunski poklon koji topi srce.

Dizajn cveća prikazuje univerzalnu vrstu ljubavi! Davanje cveća tokom dana zaljubljenih može biti romantično. Oznake nisu važne, jer kada je Dan zaljubljenih, svi važni ljudi u vašem životu zaslužuju cveće umotano u romantiku i sve njegove srdačne ukuse. Možete dati ruže najboljoj devojci u isto vreme svojoj majci i to neće biti pogrešno protumačeno.

Dan zaljubljenih ne može biti kompletan ako plišani medvedi nisu na vidiku. Umiljati medved je popularan na ovaj dan, jer svako zaslužuje nekoga da zagrli. Pored svog divnog izgleda, plišani meda takođe pruža društvo prijatelju ili porodici kojima je potrebna trenutna ljubav.

Tandem cveća i čokolade ne treba zaboraviti! Oh, apsolutno ne! Čokolade su kao zvanična utešna hrana na Dan zaljubljenih i ko ne bi voleo da ih ima svakog sata, dana i meseca u godini. Ako cveće može da obraduje oči i nos, onda će se čokolade pobrinuti za stomak. Ovo je dobra vest za one koji vole slatko, ali ako se odlučite za zdraviji zalogaj, tamna čokolada je dobra alternativa – uparite je sa jednim od najslađih cvetova – gerbera!

Poklon za dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih – Cvećara Jelena

Ako za Dan zaljubljenih preferirate crvenu boju, tu su buketi ili aranžmani sa prelepim crvenim ružama. Za nežne dame postoji bogat izbor ružičastih nijansi, dok za energične birajte šarene orhideje. Takođe, kao idealan poklon za Dan zaljubljenih izdvajamo medvediće od ruža koji će vašu dragu ostaviti bez teksta.

Dođite do nas ili celokupnu ponudu cveća pogledajte na našem sajtu. Klijentima koji nisi u mogućnosti lično da nas posete možemo pomoći posebnim uslugama, a to su – online kupovina cveća i dostava cveća za Dan zaljubljenih. Tu smo da pomognemo da nekome izmamite osmeh na lice i osvojite njene simpatije.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *