Cvećara Jelena

Aranžmani za 8 mart – Dan žena

Svi imamo posebne žene u našim životima – bilo da su to naše majke, partnerke, ćerke ili čak saradnice. Na ovaj dan posvećen isključivo ženama, važno je ceniti moćne uloge koje igraju u životima svih oko sebe. Aranžmani za 8 mart su najbolji načina da to pokažete na Međunarodni dan žena koji osvetljavaju prostoriju skoro koliko i oni.

U našem poslu često puštamo cveće da govori. Aranžmani za 8 mart mogu da kaže više nego što bi reči ikada mogle. Ponekad, međutim, čak i ako u srcu znate šta želite da kažete, prenošenje tih osećanja u reči može biti teško.

Nemoguće je zamisliti prvi prolećni praznik – 8. mart, bez muškaraca sa aranžmanom. Svaki čovek koji poštuje sebe traži poseban aranžman koji će doneti radost voljenoj osobi, pomoći u izražavanju divljenja i zahvalnosti i stvoriti divno raspoloženje. Sveže cveće 8. marta dugo se smatralo najboljim poklonima za žene. Često su idealna prilika za plašljive obožavaoce i obožavaoce da pričaju o svojim osećanjima.

Aranžmani za 8 mart – Mama, svekrva i baka

Predstavnici jačeg pola treba da pripreme buket za 8. mart, ne samo za svoju devojku, ženu ili bliskog prijatelja. Cveće za 8 mart od muškaraca očekuju njihove majke, svekrve i bake. Predstavljeni buket će izazvati puno entuzijazma i doneti najprijatnije emocije ako:

 • Dajte mami njeno omiljeno cveće – cvetni aranžman ili cveće koje raste u saksiji. Ako pamćenje ne uspe, onda bi idealna opcija bile bele ili crvene ruže ili graciozni zumbul,
 • Dajte svekrvi ruže jedinstvenih nijansi,
 • Dajte baki hrizanteme ili elegantne tulipane. Ne zaboravite na ljubav, baka prema cveću u saksiji.

Aranžman za ženu

Odabir aranžmana 8. marta za žene treba zapamtiti jednostavno pravilo – voljenim ženama treba dati omiljeno cveće. Ako iz nekog razloga nije moguće kupiti aranžman samo takvog cveća, dodatne opcije će biti:

 • Delikatni tulipani,
 • Luksuzne ruže, čija raznolikost nijansi vam omogućava da izrazite osećaj u potpunosti,
 • Elegantni gerberi,
 • Izuzetne orhideje.

Aranžman za 8 mart

Aranžman za voljenu

Originalni aranžman za voljenu na Međunarodni dan žena je odličan način da osvojite vašu damu. Za voljenu ženu ili devojku treba naručiti aranžman unapred, tako da ga na dan praznika prva dobije. Primalac poklona će oduševiti ako dobije i mali slatki dodatak u vidu igračaka, slatkiša ili nakita.

Za voljenu osobu treba kupiti aranžaman cveća od crvenih ruža ili đurđevka, od lavande ili elegantnih lala, od delikatnih lala ili aristokratskih orhideja. U zavisnosti od vaših želja, možete naručiti cvetni aranžman ili buket cveća istog tipa.

Aranžmani za 8 mart – Za kolegu

Aranžaman cveća 8. marta kao poklon kolegi je, pre svega, čovek koji pokazuje divljenje njenoj ženstvenosti i privlačnosti, izražavajući zahvalnost za priliku da komunicira sa šarmantnom ženom. Izbor aranžman za kolegu treba pažljivo razmotriti, pošto je 8. mart dan žena. Možete naručiti i poslati na navedenu adresu aranžman za kolegu:

 • od temperamentnih i istovremeno skromnih hrizantema,
 • od nežnih i šarmantnih lala,
 • od ruža neobičnih ili mekih nijansi,
 • od zumbula sa delikatnom aromom ili od svetlih gerbera.

Šta pokloniti sestri?

Nije teško ugoditi voljenoj osobi ako predstavite originalan cvetni aranžman od njenog omiljenog cveća ili poklonite skroman buket. Na ovaj dan, kul poklon devojci u obliku mekane igračke ili odrasloj sestri u obliku kutije njenih omiljenih slatkiša stvoriće divno raspoloženje i izazvati buru emocija.

Poklon za ćerku

Odabir cveća vaše ćerke treba da bude zasnovan na njenim godinama:

Male ćerke mlađe od 10 godina će voleti aranžmane ružičastih ruža sa malim pupoljcima ili ljiljanima srednje veličine. Ćerke tinejdžerke su predstavljene aranžmanima delikatnog jednostavnog cveća roze, bež i ljubičaste nijanse, po mogućnosti sa pupoljcima. Odrasle ćerke su će biti oduševeljen sa tulipanima i gerberima ili bledo ružičastim ružama. Cvetajuće cveće roze, žute, bež i krem nijansi, uključujući biljke u saksijama, daju se udatim ćerkama.

Aranžman za 8 mart

Ako želite da predstavite zaista originalan poklon, možete dodati:

 • plišane igračke,
 • voćne korpe,
 • kolači,
 • slatkiši i slatkiši,
 • baloni sa helijumom,
 • poklon korpe.

Aranžmani za 8 mart – Idealan poklon

Mnoge devojke i žene zaista zaslužuju skup poklon za 8. mart. Ako odlučite da je i vaša srodna duša, onda sa poverenjem idite u zlataru. Sve žene vole nakit, posebno ako je napravljen od plemenitih legura. Zbog toga zlatni ili srebrni nakit sa cvetnim aranžmanom može biti odličan poklon za devojku za 8. mart: narukvica, privezak ili minđuše.

Da vas ne muče pitanja šta da poklonite svojoj voljenoj, samo posetite naš sajt i odaberite jedan od prelepih aranžmana ili buketa. Ako želite da prijatno iznenadite svoje najmilije, treba da uzmete u obzir informacije koje pružamo. Ona će vam pomoći da napravite kupovinu koja će vam odgovarati u svakom pogledu. Možete biti potpuno sigurni da će dobijeni rezultat u potpunosti ispuniti vaša očekivanja.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *