Cvećara Jelena

Najlepši bidermajeri od prirodnog cveća

bidermajeri od prirodnog cveća

Bidermajeri od prirodnog cveća najbolji su izbor za vaš svadbeni buket. Pravljenje bidermajera predstavlja pravu umetnost, jer on mora izgledati zaista magično, kako bi upotpunio vaš najdivniji dan u životu – dan venčanja.

Kako da odaberete bidermajer koji će se savršeno uklopiti uz vašu venčanicu ili temu venčanja otkriva vam cvećara Jelena.

Bidermajeri od prirodnog cveća – Savršen izbor za letnja venčanja

S obzirom na to da nam se približava letnja sezona, omiljena sezona za organizovanje venčanja, važno je na vreme razmišljati i o bidermajerima.

Bidermajeri od prirodnog cveća idealni su za prolećna i letnja venčanja. Upravo u ovoj sezoni imate najveći izbor rezanog cveća. Stoga, možete pustiti mašti na volju i voditi računa samo o tome da se on uklopi u temu vašeg venčanja ili uz boju i stil vaše venčanice.

Kako je ’bacanje bidermajera’ jedna od omiljenih aktivnosti i događaja na samom venčanju, ne čudi činjenica da mlade posebno vode računa prilikom odabira buketa.

Iako se buketi mogu praviti i od veštačkog ili suvog cveća, ne može se poreći da su bidermajeri od prirodnog cveća ipak najlepši i najupečatljiviji.

bidermajeri od prirodnog cveća

Zato, kada su u pitanju venčanja tokom leta, uvek birajte bukete sa svežim, mirisnim cvećem.

Kako su nastali bidermajeri od prirodnog cveća?

Običaj bacanja bidermajera ili svadbenog buketa zaista je poseban trenutak na svakom venčanju. Ipak, veoma mali broj ljudi zna kako je zapravo ovaj običaj nastao.

Ovaj običaj potiče iz Francuske. Ranije je postojao običaj cepanja venčanice. Mlada bi u određenom trenutku na venčanju cepala deliće svoje venčanice i davala ih neudatim devojkama. Morate priznati ovaj običaj nije naročito praktičan. Upravo iz tog razloga, kako bi venčanica ostala cela, nastao je običaj bacanja bidermajera neudatim ženskim zvanicama.

Prvi bidermajeri bili su sačinjeni od cveća i bilja za koje se verovalo da imaju posebna svojstva koja utiču na plodnost žene. Na taj način, svadbeni buket imao je veoma pozitivnu simboliku. Smatralo se da bidermajer donosi bračnu sreću novopečenom paru.

Posebnost bidermajera sačinjenog od prirodnog cveća

Bidermajeri od prirodnog cveća imaju zaista magičan i specifičan izgled. Mogu se napraviti od gotovo bilo kog cveća. Izbor je na vama.

Takođe, mogu se napraviti u različitim formama. To mogu biti klasični, elegantni buketi od belih ruža, perlica i drugih ukrasnih detalja. Ipak, ukoliko je vaš stil razigraniji, možete birati i šarene bukete, neobavezne forme, sa različitim baštenskim cvećem i biljem.

U našoj cvećari možete pronaći ogroman asortiman najlepših bidermajera od prirodnog cveća. Ukoliko ipak želite da sačuvate svoj venčani buket ili želite da on duže traje osobi koja će ga uhvatiti, možda je za vas bolji izbor buket od veštačkog ili suvog cveća.

 

Jedan od unikatnih buketa u našoj ponudi bidermajera od prirodnog cveća je i buket Lepota. Prošaran nijansama roze, ljubičaste i bele boje savršeno će se uklopiti u gotovo svaku temu venčanja, kako letnjeg tako i zimskog ili jesenjeg.

Bidermajer Proleće izgledaće neodoljivo u vašim rukama dok koračate ka oltaru i muškarcu vaših snova. Opojan miris sveže ubranog cveća proširiće se prostorijom. Zato ga uvek preporučujemo kao jedan od najdivnijih buketa iz našeg bogatog asortimana.

Buket Fresh je idealan bidermajer za sve odvažne neveste koje žele ipak nešto malo drugačiji buket od ostalih. Razigrane nijanse žute i crvene boje cveća ovog buketa oraspoložiće praktično svakoga. Buket dolazi sa dekorativnim zelenilom.

Osim ovih svadbenih buketa, u ponudi cvećare Jelena iz Zemuna možete pronaći još mnogo drugih aranžmana. Uvek smo vam na raspolaganju, kako bismo vam pomogli da odaberete buket koji će biti u savršenom skladu sa vašom venčanicom. Kod nas možete pronaći najveći izbor modela i dimenzija buketa.

Osim bidermajera, u cvećari Jelena možete pronaći i veliki izbor rezanog cveća, cvetnih aranžmana, ali i saksijkog cveća. Posetite nas i pronađite vaš bidermajer iz snova!

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *