Cvećara Jelena

Dehidrirane ruže – za one koji traže najbolje

Želite da obradujete voljenu osobu nečim zaista izuzetnim? Odaberite poklon koji će joj izmamiti osmeh na licu, a ujedno istaći prefinjeni ukus koji sami imate. Dehidrirane ili tzv. večne ruže su sjajan način da to postignete. Nežne, a upečatljive, krhke, a znatno trajnije od svežeg cveća, ulepšaće svaki prostor u kome se nalaze.

Koliko puta ste poželeli da zaustavite vreme i produžite život nečem prolaznom? Uz savremenu tehnologiju, sada je to i moguće. Umesto buketa ruža koje uvenu već nakon nedelju ili dve, sada možete da u lepoti svog omiljenog cveća uživate mnogo duže, mesecima, pa čak i godinama. U čemu je zapravo tajna? Kako je moguće da prirodni, rezani cvet, toliko dugo izgleda nepromenjeno? Odgovor se krije u posebnom postupku, kojim se iz ruže izvlače njeni prirodni sokovi, a umesto njih ubacuje poseban rastvor. U pitanju je biljni preparat koji će sprečiti da ruža uvene, a potpuno je bezbedan za vaše i zdravlje vaših ukućana. Krajnji rezultat je fascinantan – cvet u potpunosti zadržava boju i oblik, pa izgleda kao da je nedavno ubran.

večne ruže cvećara JelenaKako se održavaju i gaje večne ruže?

Da bi dehidrirani cvet ostao podjednako lep kao kada ste ga kupili, nemojte ga izlagati direktnim zracima sunca. Izbegavajte i mesta sa velikom vlažnošću vazduha, poput kupatila. Bilo bi idealno da večne ruže čuvate u staklenoj posudi u kojoj su atmosferski uslovi stabilni. Tako će biti zaštićene od prašine, ali i vlage i jake svetlosti zbog kojih latice mogu da izblede. Najbolje rešenje za čuvanje je namenski pravljeno stakleno zvono. Dovoljno je da ga povremeno prebrišete suvom krpom i bez bojazni možete uživati u glamuroznom izgledu cveta godinama.

Pored toga što su originalan način da ženi ili devojci ulepšate neki važan datum, dehidrirane ruže su idealan izbor i za mnoge druge prilike. Bela ruža kao poklon za punoletstvo, ljubičasta ruža kao znak pažnje prema prijateljici koja je diplomirala, Beneton ruža kao jedinstven i trajan ukras za useljenje u novi stan… Trajne ruže su i pravi način da čestitate prinovu ženi koja se ostvarila u ulozi majke.

Dehidrirane ruže u zvonu, Cvećara Jelena 1Zašto kupiti dehidrirane ruže umesto običnih?

Po čemu je dehidrirana ruža bolji izbor od svežeg rezanog ili saksijskog cveća? Pre svega, ona je znatno trajnija. U njenoj lepoti moći ćete da uživate mesecima, pa čak i godinama. Za razliku od svežeg cveća, dehidrirane ruže ne zahtevaju posebnu negu. Po povratku sa odmora, zateći ćete ih u istom stanju kao i kada ste otišli na put. Dovoljno je da im povremeno nežno prebrišete latice, kako biste uklonili čestice prašine. Ukoliko se plašite da ćete ih oštetiti, koristite fen (najmanja jačina i udaljenost od petnaestak centimetara).

Postupku dehidratacije izlažu se samo oni najlepši, najkvalitetniji cvetovi. Tako se osigurava besprekoran izgled i trajnost aranžmana koji su od njih napravljeni. Trajne ruže oplemeniće izgled svake prostorije, pa su sjajna dekoracija ne samo luksuznih restorana i hotela, već i kuća i stanova. Zahvaljujući posebnom načinu pripreme, dehidriranu ružu možete pronaći u izuzetno velikom rasponu nijansi. Lako ćete je uklopiti u ambijent svoje dnevne sobe ili poslovnog prostora, a samo jedan cvet uneće dah elegancije u svaki prostor.

U cvećari Jelena u Zemunu pronaći ćete izuzetan izbor dehidriranih ruža. Pored cveća u klasičnim bojama, kod nas možete kupiti i neke nesvakidašnje, veoma atraktivne aranžmane.  Za sve one koji imaju hrabrosti da se istaknu i iskažu svoju autentičnost, tu su crna i zlatna ruža, kao i cvetovi šarenih latica. Na raspolaganju su vam i raskošni aranžmani koji uključuju nekoliko ruža ili jedan cvet sa igračkom. Ako želite da ostavite snažan utisak na one do kojih vam je stalo, posetite nas u Zemunu ili preko sajta poručite cveće koje želite da poklonite. Dehidrirane ruže, maštovite bukete, rezano ili saksijsko cveće, kao i ostale proizvode iz asortimana, dostavićemo na bilo koju adresu u Srbiji. Pozovite nas i uverite se zašto važimo za jednu od najboljih cvećara u Beogradu!

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *