Cvećara Jelena

Buket cveća – Savršen poklon za osobu koju volite

Buket cveća

Ljudi su uvek nalazili vrednost u cveću, ali buket cveća ima posebno značanje kao način komunikacije. Svaki cvet u buketu ima neko skriveno značenje, neki od tih značenja su neverovatno zamršeni; „ljubav na prvi pogled“, „prelepe oči“, pa čak i „razočarenje“ su svi osećaji koje biste mogli da podelite koristeći odgovarajuće cvetove.

Za romantične partnere

Verovatno znate da su crvene ruže tipičan izraz za romantičnu ljubav. Postoji toliko mnogo drugih cveća koje mogu da prenesu koliko vam je stalo do nekoga. Buket cveća sa jarko crvenim lalama je smela izjava prave ljubavi.

Hibiskus znači „lepota uvek nova“, što ga čini savršenim osećajem da pokažete svom partneru kako izgleda u vašim očima. Ako nekome poklonite prelepi buket cveća hibiskusa, govorite mu da vam oduzima dah svaki put kada ga vidite.

Buketom ljiljana možete iskazati svoju ljubav prema voljenoj osobi i pokazati joj koliko vam je u mislima. Jedna od glavnih simbolika ovog cveća je ,,uvek mislim na tebe“.

Buket cveća za prijatelje

Buket cveća ne mora biti samo za romantične partnere! Buket mirisnih cvetova može biti savršen način da pokažete prijatelju da mislite na njih ili im podignite raspoloženje nakon teškog dana.

Buket cveća

Krajnji simbol prijateljstva, buket karanfila, bukvalno znači „pravo prijateljstvo“. To je savršena biljka koju možete podeliti sa nekim da biste ih podsetili koliko ste srećni što su u vašem životu.

Buket prelepih mirisnih frezija ima značanje „Trajno prijateljstvo“. Dobro će vam poslužiti ako želite da pošaljete buket cveća prijatelju kojeg volite i sa kojim želite da ostanete najbolji prijatelji.

Za nekoga ko prolazi kroz teška vremena

Svi mi doživljavamo teškoće u životu; to je neizbežni deo svakog čoveka. Može biti teško znati šta reći ili kako pomoći nekome u nevolji, ali slanje jednostavnog poklona kao što je prelepi buket cveća može biti odlično mesto za početak. Slanje nekog cveća sa posebnim značenjima može pomoći primaocu da zna da mislite na njega i da vam je stalo.

Buket karanfila imaju posebno značenje, ovi lepi cvetovi imaju za cilj da simbolizuju izražavanje saosećanja kad je osoba u nevolji. Buket karanfila je veoma promišljen poklon za nekoga ko prolazi kroz teška vremena i koji se oseća iscrpljenim.

Poklonjene hortenzije bi ukazali na utehu. Slanje nekome ovog cveća ima za cilj da im pruži utehu i podseti ih da nisu sami.

Ako pokušavate da pronađete pravi buket da nekome pošaljete na tešku godišnjicu gubitka ili nevolje, jorgovani su prelep izbor. Oni se zalažu za sećanje, uveravajući onoga ko ga primi da njihov gubitak ili bol nisu zaboravljeni.

Buket belih ruža simbolizuje jednostavnu poruku tuge. Buket ruža su pravi prelepi poklon sa iskrenom i značajnom porukom za nekoga ko prolazi kroz teške trenutke.

Buket cveća za vaš dom

Buket cveće ne mora da bude samo poklon za druge – ono je takođe savršen izraz za stvaranje malo ljubavi prema sebi i ulepšavanje sopstvenog doma. Otključavanje jezika cveća može vam pomoći da informišete o vrstama biljaka koje donosite kući, omogućavajući vam da kanališete njihova tajna značenja kad god ih pogledate.

Buket cveća

Buket cveća plave boje bez obzira na vrstu cveća simbolizuje maštu. Ako se u poslednje vreme osećate neinspirisano, buket plavih ruža ili gerbera su savršen cvet koji će vam pomoći da se setite svoje kreativne strane.

Buket lala simbolizuje strpljenje. Ako ste u poslednje vreme primetili da imate kratak fitilj ili ste zaboravili da napravite pauzu pre nego što počnete da govorite, jednostavan buket lala može vam pomoći da vas podseti na vrednost mirovanja i usporavanja stvari.

Babus simbolizuju zaštitu. Bambus u buketu će vas podsetiti da čuvate svoju energiju i radost dok ste u svom prostoru.

Razmišljate da iznenadite nekoga svežim cvećem ovog proleća? Svoj buket možete pronaći kod nas u Cvećari Jelena na dobro poznatoj lokaciji u Zemunu ili možete izabrati neki od naših popularnih proizvoda na našoj veb stranici. Takođe, možemo napraviti prilagođeni buket napravljen samo za vas!

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *