Cvećara Jelena

Buketi – egzotično cveće

Buketi Cvećara Jelena

Sveže cveće pažljivo raspoređeno da pokaže svoju lepotu savršen je način davanja svežine zatvorenom ili otvorenim prostoru. Buketi cveća predstavljaju najsenzualniji poklon koji na tako jednostavan način može da iskaže bilo koju emociju i prenese najsuptilniju poruku. Buket ruža, kala, orhideja i ostalog raznog cveća usklađenih boja pričaju čarobnu priču koja će opčiniti vama dragu osobu. Učinite da se osoba kojoj poklanjate buket oseća posebnom, tako sto ćete izabrati buket sa cvećem koje simboliše ljubav, prijateljstvo, divljenje ili ima neku drugu simboliku. Buketi su napravljeni od najkvalitetnijeg i najraznovrsnijeg uvoznog cveća, te u našoj ponudi potražite buket za bilo koji važan događaj u vašem životu. Od tradicionalnog buketa ruža, pa do kombinacije egzotičnog cveća – Cvećara Jelena nudi bukete za svačiji ukus!

Venčanja, godišnjice, rođendani ili mature. Svaka proslava je dobar razlog da buket ukrasi ruku jedne žene i da da senzualnost i nežnost njenom izgledu.

Buketi – Tajne poruke

Svaki buket cveća ima drugačije značenje i šalje jedinstvenu poruku, isto kao što nijedna izjava ljubavi ne liči na drugu. Lako je pokloniti buket cveća, ali ako zaista želite da saopštite ono sto imate na umu, bolje bi bilo da znate njihov jezik. Svaki cvet, a posebno svaka boja određenog cveta u sebi nosi preciznu poruku, koja se prilagođava određenoj prilici ili situaciji, baš kao što su izlivi ljubavi, koje treba pažljivo dozirati i koje treba usmeriti ka voljenoj osobi.

Buket koji odišu elegancijom je sigurno buket orhideja. Taj zanosni cvet, koji se širi po većini kontinenata osim Antarktika mami pogled svakog prolaznika. Buketi orhideja simbolišu prefinjenu lepotu.

 

Buketi Cvećara Jelena

Buket gerbera vas sigurno podseća na sunčan dan. To je zato što simpatični gerber simboliše veselost, sreću i sve sto prouzrokuje osmeh na licu i leptiriće u stomaku. Ovaj šarmantni cvet iz toplih krajeva južne amerike, afrike i azije možete pokloniti za rođenje deteta, venčanja ili godišnjice. Savršen poklon za sve prilike, koje iziskuju veselost i razigranost.

Vesnik proleća, koji simboliše izjavu ljubavi je lala. Buket crvenih lala je savršen za venčanje i godišnjice, jer simboliše izjavu večne ljubavi. Roze lale se koriste kao poklon prijateljima ili porodici, jer su simbol nežne ljubavi.

Kako da napravite savršen buket za dekoraciju stola

Dekoracija stola možda i nije najbitnija stavka kada govorimo o vašem venčanju ili drugim proslavama, ali je svakako jedna od onih stvari koja može da dodatno doprinese lepoti prostora koji ste izabrali.

Kada birate cveće za dekoraciju, imajte na umu godišnje doba u kom se nalazite. Sezonsko prelepo cveće je pun pogodak i bilo bi dobro da ga iskoristite. Primera radi, ovde konkretno govorimo o poljskom nežnom cveću i kraljevskom božuru. To su cvetovi koje možemo da vidimo najviše u proleće i rano leto, ne bi bilo na odmet da iste i vi upotrebite.

Hortenzije su prelep izbor, takođe. Njihov cvet je veliki i masivan i sjajno se slaže uz grančice zelenila koje mogu da vam obogate ceo buket i da slobodno padaju sa visoke vaze.

Buketi Cvećara Jelena

Kombinujte ili cvetove sličnih, nežnih, pastelnih boja ili cvetova koji su potpuno drugačijih boja. Primera radi odaberite plave horizonte i jarko pink ruže. Color black metoda gotovo uvek izaziva wow efekat.

Vodite računa i o samom prostoru. Ukoliko je on veliki, onda se razigrajte. Koristite pored cvetova i grančice zelenila, kako biste dobili što raskošniji buket. Stavljajte ih u visoke vaze, kako bi ceo prostor dobio na dubini. Naravno za sve to vam uvek moze Cvećara Jelena izaći u suret.  Iza nas je višegodišnje iskustvo i hiljade zadovoljnih klijenata. Ukoliko tražite savršene bukete mozete ih pronaći u nasoj prodavnici u centru Zemuna. Sve proizvode možete poručiti i preko naseg sajta, a mićemo ih dostaviti na bilo koju adresu u Srbije.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *