Cvećara Jelena

Dekoracija prostora za venčanje

dekoracija prostora za venčanje

Dekoracija prostora za venčanje pretvoriće vašu bajku u realnost!

Kada razmišljamo o bojama koje će dominirati na budućem venčanju, ne mislimo samo na venčanicu i bidermajer, već, pre svega, na dekoraciju stolova i samog prostora. Čak i jednostavno uređena prostorija uz malo detalja pretvoriće se u savršen ambijent za ovaj veliki dan.

Dekoracija prostora za venčanje prošla je brojne trendove

dekoracija prostora za venčanje

Baš poput venčanica i frizura koje svake sezone podležu trendovima, tako se i dekoracija prostora za venčanje menjala tokom godina.

Ukrasi od papira, kristala, mašne na stolicama, dekoracija kola, baloni, prelepe vaze na stolovima, samo su neki od detalja koji su danas aktuelni.

U izobilju ideja cveće je i dalje najvažniji način ukrašavanja. Bez njega, dekoracija prostora za venčanje nije potpuna, jer njegov nežni dodir daje diskretan finiš vašem savršenom danu.

Dekoracija prostora za venčanje cvećem

Rezano cveće možete koristiti na svakom detalju svog venčanja – od ulaznih vrata, preko stolica, pa do svadbene torte.

dekoracija prostora za venčanje

Kako najčešće mladenci dočekuju goste na ulazu ovo je idealno mesto da kreirate personalizovanu dobrodošlicu.

Inspiraciju potražite u mestu gde ste se upoznali ili gde se odigrava venčanje.

Ako ste izabrali salaš okružite se drvenim korpama punim cveća i retro biciklom koji je odlično postolje za cveće. Fontanu u bašti obogatite raskošnim zelenilom i lokvanjima koji plutaju po površini, a prazne flaše vina možete iskoristite kao vaze koje će dočarati prelepi predeo vinograda i vinarije, kao prostora za venčanje.

Ako se vaš prijem odvija pod šatorom, umesto “rajskih vrata” od veštačkog cveća koja su se nekada koristila napravite “svoj” ulaz od pravog cveća poput prelepih vrtova francuskog Versaja.

Budite kreativni, umesto obične knjige utisaka iskoristite cvetnu tablu – komad veštačke trave neka posluži kao pano na koji će gosti kačiti ceduljice sa utiscima, a uz pomoć pribadača ukrašenih cvećem pretvoriće se u pravu cvetnu poljanu.

Pretvorite mesto za fotografisanje u jedinstveni kutak

Fototografija je najverniji dokaz o lepom venčanju. Upravo zato budući mladenci veliku pažnju posvećuju ne samo izboru fotografa već i mesta gde će se obaviti. Obični zid u prostoriji dekorišite zanimljivim visećim cvetnim korpicama, a ispred postavite postolja sa cvetnim aranžmanima – uz malo truda dobićete romantični kutak za fotografije sa vašim najmilijima.

Ako niste sigurni koja je najbolja kombinacija za ovaj deo prostora za venčanje potražite savete stručnjaka iz Cvećare Jelena.

Centralni deo u prostoru za venčanje zauzima dekoracija stolova

Visoki aranžmani savršeno odgovaraju prostoru sa visokim plafonima, dajući mu dozu prefinjene elegancije. Ruže, latice ruža, hortenzije ili orhideje sa obiljem zelenila najčešći su izbor za ovu vrstu dekoracije.

dekoracija prostora za venčanje

Ako želite da napravite opušteniji izgled, odlučite se za više manjih aranžmana koji će stvoriti intimniju i udobniju atmosferu. Tom prilikom birajte dalije, suncokrete ili hrizanteme jarkih boja. Možete otići korak dalje, te napraviti manje replike svog bidermajera za svaki sto ili, pak, pokazati romantičnu stranu dekorišući stolove laticama omiljene ruže i svećama.

Da bi dekoracija prostora za venčanje na najbolji način oslikala vašu ideju, stil i temu, tu je Cvećara Jelena koja je poznata po aranžiranju i dizajniranju maštovitih buketa i aranžmana za najbitniji dan u vašem životu.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *