Cvećara Jelena

Dekoracija za venčanja

Dekoracija za venčanja

Dekoracija za venčanja, pored venčanice, je najvažniji deo na svakoj svadbenoj proslavi.

Toplo vreme, sunčana atmosfera i pozitivni duh koji donosi proleće čine ovo godišnje doba idealnom sezonom venčanja. Mnoge pripadnice lepšeg pola uveliko biraju venčanice, nakit, frizuru.

Na kraju ostaje dekoracija za venčanja koja zahteva posebnu pažnju. Jer, upravo ona daje jedinstveni ambijent koji će ostati u sećanju svim gostima. Sa samo par detalja možete stvoriti magiju i obični restoran pretvoriti u idealnu oazu za proslavljanje početka novog života.

Verovali ili ne, dekoracija za venčanja, baš poput svadbenih haljina i cipela, podleže promenama. Brojni trendovi i mogućnosti dodatno otežavaju odluku mladenaca. Cvećara Jelena vam u tome može pomoći svojim savetima.

Dekoracija za venčanja – “razbijte” belinu na stolovima

Damastni stolnjak je nezaobilazna podloga na svakom svadbenom slavlju. Beli tanjiri od starinskog porculana i elegantne prozirne čaše odišu čistotom i prefinjenošću. Međutim, ovaj monohromatski izgled može biti veoma monoton. Zato, tradiciju “razbijte” zanimljivom dekoracijom.

Visoki aranžmani savršeno odgovaraju prostoru sa visokim plafonima. U tom slučaju najbolji izbor jesu ruže, hortenzije ili orhideje sa obiljem zelenila koje daju dozu sofisticiranosti čitavom ambijentu.

Ukoliko želite da dekoracija prostora za venčanje bude opuštenija, a ujedno i intimnija, odlučite se za više manjih cvetnih aranžmana. Ili, pak, poput prave romantične neveste stolove ukrasite posutim laticama ruža.

Neka vaša dekoracija za venčanja dobije sasvim novi nivo

Sve ljubitelje čokolade obradovaće vest da čokoladna poslastica sada vlada kao detalj u dekoraciji za venčanja. Novi trend predstavio je trajne čokoladne ruže kao sastavni deo svadbenog veselja.

Verno izrađen čokoladni oblik sasvim je dovoljni detalj na stolovima. Za korak dalje napravite čitav aranžman tako što ćete čokoladne ruže staviti u niske vaze napunjene kockama čokolade.

Iako ova dekoracija za venčanja ne miriše opojno kao prave ruže, biće pravi slatki suvenir gostima koji će ih mamiti da ga tokom slavlja okuse.

Dekoracija za venčanja balonima

Iako se helijumski baloni najčešće vezuju za proslave rođendana, savršena su dekoracija i na venčanjima.

Neverovatno elegantni, baloni ne samo da su povoljni, već se lako uklapaju u svaki prostor – počev od onih namenjenih stolu za mladence, preko lebdećih varijanti na plafonu koje su sve popularnije, pa do zidnih dekoracija koje su odličan detalj na svadbenim fotografijama.

Takođe, helijumskim balonima u obliku slova, srca ili nekih drugih oblika možete da ukrasite svadbeni auto.

Budite originalni u dekoraciji automobila za mladence!

Cveće je nezaobilazna dekoracija na svadbenom vozilu. Umesto da njime ukrašavete gornji deo, budite originalni – napravite cvetni venac za branik!

Na ovaj način vaš automobil će se svojom lepotom izdvojiti od ostalih u koloni. Za potpuni efekat dodajte u aranžman mašne ili balone koji će se vijoriti dok prolazite gradom.

Ukoliko želite nešto sasvim novo, do sada neviđeno cvećara Jelena vam predlaže ruže za bravu. Diskretne, a upečatljive daće automobilu za mladence neverovatni sjaj.

Pored ovih detalja, cvećara Jelena u svojoj ponudi ima raznovrsne balone, čokoladne ruže i cvetne aranžmane koji će odgovariti vašoj ideji dekoracije za venčanja.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *