Cvećara Jelena

Torte od slatkiša – poklon za svaku priliku

Torte od slatkiša - Cvećara Jelena

Izabrati poklon za dragu osobu ponekad zna da bude pomalo izazovan zadatak. Takvi pokloni se najpažljivije biraju, jer nekog koga volite želite darom da ostavite bez daha. Kako pitate se? Šta je to što će ostvariti takav efekat? Odgovor na ta pitanja se nameće sam. Ne postoji osoba koja se neće obradovati slatkišima. Oni sve čine srećnim i svi im se obraduju bez obzira na godine. U formi torte su posebna priča. Neponovljiva. Zato su baš torte od slatkiša već neko vreme hit! Kako i nebi bile, kada niko ne može odoleti takvom spoju čokoladica! Osim od raznovrsnih čokoladica, torte od slatkiša se i izrađuju i od alkoholnih pića i plišanih igračaka.

Kod nas možete pronaći torte od slatkiša različitog dizajna. Svaka torta od slatkiša je napravljena od najpoznatijih brendova: Ferrero, Kinder, Milka, Mars, Twix, Bounty. Zamislite okean Čokoladnih bananica, Snickersa, Kinder jaja, ili Ferreo Rochera kao poklon nekom koga volite. Jel da, da već vidite kako se širi osmeh od „uva do uva“?

Torte od slatkiša – poklon koji je osvojio sve uzraste

Svaka žena, dete ili muškarac vole poklone, oni su sastavni deo našeg života i tu su da nam ulepšaju naš specijalni momenat u životu. Torta od slatkiša budi uspomena na sva lepa sećanja iz detinjstva.

Torte od slatkiša - Cvećara Jelena

Zamislite tortu od slatkiša u obliku srca, sa kombinacijom ukusa Raffaello kuglica, Kinder jaja, Bananica, Kinder Buena i Bounty čokoladicama, ima li šta lepše? Ne znam za vas, ali ja sam siguran da je torta od slatkiša poklon koji je osvojio sve uzraste i koji je idealan za svaku priliku od dečijih rođendana, godišnjica, proslava itd…

Baš zato što je odabir poklona uvek težak i naporan, želimo da vam pomognemo . U narednih nekoliko redova predstavićemo vam par zanimljivih ideja za torte od slatkiša za svaku priliku. Rođendan, godišnjicu ljubavi, ili samo kao iznenađenje. Onako bez povoda.

Najpopularnije torte od slatkiša

BOX FERRERO, ČAŠE I JP ŠAMPANJAC

Bliži vam se godišnjica veze ili braka? Dragi muškarci sada više ne morate misliti da li će se vašoj voljenoj osobi dopasti poklon. Box ferrero je nešto zbog čega će ostati očarana. Najfiniji čokoladni slatkiš Ferrero Rocher, fini JP voćni šampanjac u box aranžmanu sa čašama učiniće vašu godišnjicu nezaboravnom.

KINDER MIX

Ko ne voli Kinder jaja? Još u kombinaciji sa Kinder buenom, Kinder surprise, Bananicama, Bountijem i Rafaello kuglicama, pa to je prste da poližeš. Pa još sve u torti od slatkiša. Neponovljivo. Svako kome ovakav poklon donesete biće više nego oduševljen.

Torte od slatkiša - Cvećara Jelena

SLATKA TORTA FERRERO ROCHER

Čokoladni užitak kome niko ne može da odoli. Pravi poklon za bilo koju priliku. Ova slatka torta od slatkiša u sebi sadrži Ferrero Rocher čokoladice, zavodljive Krem bananice i igračku Mini na vrhu. Slasno, zar ne?

SNICKERS TORTA

Ima li neko da ne voli Snickers i Mars čokoladice? Još kada se spoje u jednu tortu od slatkiša, osećaj je savršen. Draga osoba kojoj ovakvu tortu poklonite znaće da vam je od srca stalo do nje.

SLATKA TORTA OD ČOKOLADICA

Još jedan nepogrešiv poklon za omiljenog muškarca. Zamislite njegovu sreću kada pred utakmicu koju nestrpljivo čeka ceo dan vidi tortu od slatkiša sa Krem bananicama, Marsom, Snickersom i Heineken pivom.

Za još više ovakvih ideja za poklone posetite naš sajt ili jednostavno prošetajte do srca Zemuna i zajedno ćemo napraviti magiju.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *