Cvećara Jelena

Aranžman sa živim cvećem – umetnička dekoracija

Aranžman sa živim cvećem

Sigurno vam se mnogo puta desilo da želite da ukrasite vaš dom na malo drugačiji način. Aranžman sa živim cvećem je mali ukras kojim možete dekorisati bilo koji deo stana. Njihova prednost je ta što traju duže od buketa i rezanog cveća.

Aranžman sa živim cvećem možete staviti kao dekoraciju dnevnog boravka, spavaće sobe ili kuhinje. Takođe, svojim prelepim izgledom će se savršeno uklopiti u ambijent poslovnog prostora ili kancelarije. Na taj način ćete razbiti monotoniju poslovnog prostora, a zadržati profesionalnost i poverenje klijenta.

Aranžmani sa živim cvećem su jedna od dekoracija kojim možete dekorisati za sve ustanove i kuće. Idealno će se uklopiti u salon lepote svojim unikatnim izgledom. Svaka žena će prvo primetiti ovakav aranžman. Ovakav aranžman će sigurno uneti osećaj topline u svakoj prostoriji u koju se postavi.

Ako izaberete aranžman sa živim cvećem kao kućnu dekoraciju nećete pogrešiti. Dopašće se deci i ostalim ukućanima zato što će doneti dodatnu sigurnost i toplinu u vaš dom. Ne morate razmišljati o dodatnim troškovima za ukrašavanje vaze ili cveća. Aranžmani sa živim cvećem već već su ukrašeni na najlepši i najbolji način kako bi se dopao svim.

Aranžman sa živim cvećem – Razigranost šarenila

Za pravljenje aranžmana sa živim cvećem se može koristiti mnogo ukrasa i šarenila. Ovaj tip dekoracije može biti od velike koristi za adekvatne poklone. Ako volite da skupljate i održavate cveće, a ne znate kakvu vazu da kupite ovo je sa vršeni izbor za vas.

Aranžman sa živim cvećem pravimo sa različitim biljkama, dekorativnim zelenilom… Neki od tih aranžmana je aranžman sa kaktusom ukrašen sa plišanim zekom, šljokicama i ukrasnim trakama. Takođe, aranžman može biti sa čuvarkućom. Kao što samo ime kaže čuvar kuća može doneti mir u vaš dom i na taj način omogućiti sigurnu sreću i nežnost vaše porodice.

Kao i svaka dekoracija aranžman sa živim cvećem može biti od različitog cveća, a ukrasi mogu biti usklađeni sa prostorijom u kojoj se nalaze. Ukras za ovakav aranžman može biti plišana igračka i dekorativna flaša šampanjca ili čak i neka čokolada .

Esheveria u boji pored toga što je sobna biljka svojim šarenilom mami poglede može da se koristi u ovakvom aranžmanu.  Box esheveria u boji je savršena dekoracija zato što može da se ukrašava na različite načine i koristi se za različite prilike.

Aranžman sa živim cvećem

Aranžman esheveria u boji možete ukrasiti dečiju sobu. Deci će se svideti ovakav ukras zbog esheverinih šara i zbog ukrasa aranžmana koji mogu biti od ukrasnih traka, šljokica, plišanih igračaka ili lutke omiljenog junaka vašeg deteta.

Aranžman – Zagarantovana sreća

Aranžman sa živim cvećem je sve zastupljeniji širom sveta. Moderan je poklon i kod mlađe i starije generacije. Jedan je od unikatnih poklona koji garantuju sreću i osmeh na licu.

Kod nas možete pronaći različite vrste aranžmana sa živim cvećem. Nudimo vam veliki izbor cveća. Pored aranžmana sa živim cvećem kod nas možete pronaći bukete, sobne biljke, različite aranžmane kao i sve zastupljenije box pakete sa različitim biljkama i poklonima. Sve naše proizvode možete poručiti preko našeg veb sajta ili nas posetite u Zemun na dobro poznatoj lokaciji.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *