Cvećara Jelena

Novogodišnji aranžmani – Čarobni za čarobnu noć

Novogodišnji aranžmani

Novogodišnji aranžmani su specifični po tome što svojim čarobnim i elegantnim izgledom krase većinu domova za doček nove godine. Možete slobodno reći deci da će, ako su bila dobra, privući pažnju deda mraza plamenom sveća. Sveća može biti sastavni deo novogodišnjeg aranžmana u skladu sa praznicima i zimskom idilom.

Novogodišnji aranžmani se najčešće prave od borovih četina. Na taj način se stvara utisak prirode i četinarskih šuma u vašem dom koji može doneti dodatni mir i toplinu u vašem domu. Četine bora se mogu dodatno ukrasiti nekim šarenim šljokicama, sjajem ili belim sprejom koji odaje utisak napadanog snega po borovim četinama.

Da bi novogodišnja i praznična idila bila upotpunjena novogodišnji aranžmani u sebi nose novogodišnje ukrase i ukrasno lišće. Da bi razbili monotoniju snežnog i zimskog osećaja u novogodišnji aranžman možete staviti rezano cveće. Na ovaj način će vaš aranžman dobiti dodatnu notu razigranosti i nežnosti koja će osvežiti novogodišnju noć.

Novogodišnji aranžman je dekoracija koja nikada neće izaći iz mode. Ono po čemu je poseban ovaj aranžman jeste to što se uklapa u svaku prostoriju i daje joj ne opisiv sjaj luksuza, elegancije i nežnosti. Novogodišnji aranžmani su vrlo praktična dekoracija osobama koji ne vole preterani trud oko ukrašavanja prostorije za novu godinu. Isto tako mogu da ga koriste osobe koje vole monogo ukrasa i cvetnih dekoracija.

Novogodišnji aranžmani – Nežnosti i elegancija

Novogodišnji aranžman se može koristiti kao ukras i van zimske i praznične sezone, zbog svog elegantnog izgleda. Borove četine će svojim zanimljivim izgledom naterati svaku osobu da se oseća zaštićeno. Rezano cveće koje se može pronaći u novogodišnjem aranžmanu može biti raznoliko. Ono što je zajedničko svakomnovogodišnjem aranžmanu jeste to što izazivaju sreću i oduševljenje, tako da sa rezanim cvećem možete eksperimentisati u skladu sa osobom koju želite iznenaditi sa ovom dekoracijom.

Ruže su rezano cveće sa kojim ne možete pogrešiti. Ružičaste latice će savršeno pokazati nežnost, a crvene strast. Kakvo bi oduševljenje izazvao novogodišnji aranžman koji nije svakidašnji? Iznenađenja su ono što svaka žena voli. U novogodišnjem aranžmanu se mogu pojaviti gerber i orhideja.

Novogodišnji aranžmani

Gerber sam po sebi znači veselje i buđenje energije, tako da je savršen poklon za novogodišnje praznike. Orhideja, pored svog lepog izgleda koji budi nežnost kod lepše polovine, ima simboliku ljubavi. Novogodišnji aranžman od orhideja može koristiti mladi bračni par ili pokloniti jedno drugom u znak ljubavi. Ovaj tip aranžmana je savršen pokazatelj nečije povezanosti i požrtvovanosti.

Novogodišnji aranžman je savršen poklon za praznike koji nam dolaze. U njemu se pore borovih četina, ukrasa i šljokica mogu pronaći dodatna iznenađenja i pokloni kao što su šampanjac, plišana igračka ili neko pismo puno nežnosti i zahvalnosti.

Novogodišnji aranžman – Nada zas novi početak

Nova godina, novi početak. Novogodišnji aranžman sam po sebi simboliše lepšu i srećniju novu godinu. Planirate da ukrasite vaš dom ovom dekoracijom, trebate da znate da novogodišnji aranžman može da se stopi sa bilo kojim okruženjem.

Najčešće se koristi kao dekoracija stola što samo dokazuje da ima širok spektar primene. Korisiti se kao dekoracija noćnog stola pored kreveta. Novogodišnji aranžman može u sebi da ima sveću, tako da je jako zanimljiv ukras stola za vreme romantične večere.

Ako želite da iznenadite dragu osobu sa adekvatnim novogodišnjim poklonom posetite naš veb sajt ili dođite u centar Zemuna po svoj simbol sreće. U Cvećari Jelena vam nudimo veliki izbor cvetnih aranžmana, rezanog cveća i profesionalnu uslugu.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *