Cvećara Jelena

Bidermajeri po narudžbini

Bidermajeri po narudžbini

U početku može izgledati kao mala odluka, ali napuštanje cvećare može dovesti da se nevesti zavrti u glavi kada shvati koliko opcija cvećara ima za svadbeni buket. Bidermajeri po narudžbini – najbolji način da pronađete odgovarajući bidermajer. Mi smo tu da vam pomognemo da uz vaše želje i naše sugestije napravimo bidermajer koji će biti savršen za vaš poseban dan.

Evo nekih od najboljih stilova za svadbene bukete koji će vam pomoći da pronađete idealan bidermajer.

Bidermajeri po narudžbini – Ručno vezani

Ova vrsta bidermajera je jedan od najjednostavnijih stilova dostupnih za svadbeni buket. Takođe je vrhunski izbor za neveste, dajući klasičan izgled koji izgleda slično buketu koji je ubran ručno.

Dobra stvar ovog buketa je što nudi veliku fleksibilnost i za mlade i za cvećara koji ga kreira.

Ime to nekako odaje, ali to je gomila cveća koje ima stabljike koje je cvećni dizajner grupisao na način koji nije strukturiran i obično je povezan trakom. Neke neveste odlučuju da drže samo tri do četiri slična cveta sa dugim stabljikama. Ovaj buket može ponuditi rustikalni izgled kao i mnoge druge stilove zasnovane na izboru cveća po želji.

Bidermajeri po narudžbini

Okrugli bidermajeri po narudžbini

Budući da su okruglog oblika, naravno, ovi buketi nude jedan cvet ili boju i više su cvet nego zelenilo.

Ova vrsta buketa se može koristiti za više od venčanja, jer su savršeni za bilo koji događaj. Cvećari imaju puno slobode u dizajniranju ovakvog bidermajera i zajedno sa kupcem uklapaju boje koje će odgovarati događaju.

Ovo je buket koji postoji vekovima i verovatno nikada neće izaći iz mode.

Bidermajeri po narudžbini – Vodopad

Ovaj moderan, ali tradicionalan buket koji je raspoređen na način da izgleda kao da cveće teče niz ruke mlade do njenih nogu.

Ovaj stil buketa je često veoma veliki, ali postoje modernije male verzije ovog buketa koje su poznate kao buketi u tragovima ili u obliku suza. Ovaj stil buketa je malo ekstravagantan, ali definitivno nudi glamurozan izgled.

Dizajneri cveća su postali kreativni čineći dizajn rustikalnijim sa zelenilom i stilovima po meri, kao i dodavanjem velikog broja poljskog cveća. Ovaj svadbeni buket je bezvremenski koji nudi lepotu i sigurno će stvoriti vau faktor kada ga pokaže mlada na njen poseban dan.

Svadbeni venac

Možda to niste znali, ali buketi od venaca ili obruča postaju veoma popularni. Sa novim izgledom boho teme koji eksplodira u popularnosti, ove vrste buketa zaista rastu u popularnosti. Nije samo popularan kao cvetni centar za obruče ili vence, već se mogu koristiti u mnoge druge svrhe. Takođe se mogu razlikovati u zavisnosti od dizajna, zelenila ili cveća.

Bidermajer buket

Bidermajer buket je buket okruglog oblika sa kružnim cvetnim dezenima u bojama koje variraju. Ovaj raskošan izgled se često koristi za venčanja koja su visokog stila i traže dramatičan izgled. Ovo je odlična karakteristika za svakog dizajnera cveća za njihov izbor stilova venčanih buketa.

Bidermajeri po narudžbini

Bidermajer sa trakom za kačenje

Ovaj slatki i popularni stil je savršen za bilo koji stil venčanja. Obavijen trakom koja ide oko zgloba mlade i složen u kuglu, ovaj slatki buket je odlična karakteristika za cvećare koji žele da privuku nove klijente za venčanje. Ove godine se očekuje bum za ovu vrstu buketa zahvaljujući raskošnom cveću, kao i bujnom zelenilu koje je u trendu.

Bidermajeri po narudžbini – Cvećara Jelena

Bidermajer bi trebao da bude usklađen sa modelom i nijansom venčanice. Naši cvećari su profesionalno obučeni da naprave željeni bidermajer. Bidermajer možete poručiti online gde imate širok izbor različitih bidermajera ili nas posetite i napravićemo bidermajer po vašoj želji.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *