Cvećara Jelena

Box ruža – raskošna elegancija

Box ruža

Već decenijama je ruža najpopularnija lepotica među rezanim cvećem. Razlog njene popularnosti su njeni prelepi cvetovi sa nežnim laticama. Sve zastupljeniji su eksperimenti sa ružama, tako da postoji veliki broj hibrida koji se razlikuju po boji latica, mirisu i organizaciji trnja. Srbija i jug Francuske su najbolja podneblja za gajenje ruža. Manje je poznato da se ruža koristi u kulinarstvu, kozmetici i medicini. Isto tako se praktikuje u tradiciji i kulturi različitih država. Box ruža je aranžman koji oduševljava lepšu polovinu, nebitno koliko dama ima godina.

Zbog ružinih prelepih latica ruža daje osećaj raskoši i elegancije. Iz godine u godinu, pored ružine popularnosti, sve češće viđamo različite modele aranžmana sa ružama. Box ruža je poseban zbog toga što može da ga koristi svaka žena, jer svojom dekoracijom može da dočara različite karaktere i osećanja žena. Ono što je zanimljivo je to što box u sebi može da ima pismo za damu. To pismo može da bude čestitka ,ali isto tako neka rečenica koja će pomoći ženi da shvati koliko je bitna u vašem životu. Na ovaj način ćete iskazati veliko poštovanje i zahvalnost lepšoj polovini. Box vam pruža mogućnost da pokažete vašoj dami koliko je volite i koliko je veza između vas velika.

Latice ruža kao ogledalo duše

„Lepotica i zver“,“ Trnova ružica“ i „Put posut ružinim laticama“ samo su neki od sinonima koji opisuju osećajnost, nežnost i ljubav koju može doneti ovaj cvet. Ako bi posmatrali figurativno, ruža bi bila jedna nežna, elegantna, ali istovremeno oprezna žena. Ovaj cvet je poseban zbog toga što laticama i izgledom može dočarati dušu svake žene. Svaka ruža ima svoje značenje.

Box ruža

Box ruža bele boje je osnovni simbol ljubavi i može se koristiti kao čuvar mladog para. Crvena ruža je najpopularnija među onim lepoticama i može značiti eleganciju, lepotu i strast, ali isto tako crvena ruža ima simbol zahvalnosti, tako da je možete pokloniti devojci kao dokaz zahvalnosti  njenoj odanosti. Ako ste zaljubljeni, ali ne znate kako to da saopštite , savršen poklon bi bio box ruža od belo-crvenih ruža koji znači „stidljiva ljubav“.

Box ruža sam po sebi zrači toplinom ,tako da je savršena dekoracija enterijera. U zavisnosti od vašeg temperamenta i boje vaše sobe box crvenih ili roze ruža je savršena dekoracija za noćni stočić. Box je aranžman koji se može uklopiti kao dekoracija stola na svakom vidu proslava, nebitno da li je to punoletstvo, godišnjica ili venčanje. Morate priznati da svaka prostorija dobija dodatnu notu elegancije i senzualnosti kad kao ukras ima aranžman kao što je box ruža.

Box ruža- toplina i nežnost poklona

Iznenadite voljenu osobu sa prelepim aranžmanom box ruža. Nakon praznika, vaša lepša polovina sigurno očekuje neki romantični poklon za dan zaljubljenih. Ne brinite, sa aranžmanom kao što je box ruža nećete promašiti.

Box je savršen zbog toga što će Vašoj lepšoj polovini dati ekskluzivan sjaj i zbog toga što se može pokloniti devojci za svaku priliku. Uz box se savršeno uklapaju pokloni kao što su flaša šampanjca ili plišani meda. U sklopu ovog aranžmana se može pronaći prelepa kutija sa prstenom, tako da box ruža možete pokloniti Vašoj lepotici i na taj način je zaprositi. Ovaj aranžman možete pronaći u Cvećari Jelena ili poručiti preko našeg veb sajta.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *