Cvećara Jelena

Poklon dehidrirana ruža

Poklon dehidrirana ruža

Da li želite voljenu osobu da impresionirate poklonom koji će trajati zauvek? Onda je za vašu lepšu polovinu savršen poklon dehidrirana ruža. Čin davanja cveća datira još iz doba paleolita kada je korišćen kao pogrebna ponuda. Međutim, pre srednjeg veka, davanje cveća postalo je vrhunski način da se izrazi svoja romantična osećanja. Sada, ne postoji bolji način da izrazite svoja osećanja prema osobi koju volite od poklona ruže.

Poklon ruže simbolizuje vašu ljubav, zahvalnost i poštovanje prema toj posebnoj osobi. Dok se mnogi odlučuju za sveže cveće, davanje dehidrirane ruže zapravo ima više prednosti. Ne samo da su lepe, već i traju zauvek. Ako tražite način da pokažete svojoj ženi koliko vam znači, onda ne tražite dalje. Čitajte dalje da biste saznali zašto biste joj trebali kupiti dehidriranu ružu.

Poklon dehidrirana ruža ne zahteva održavanje

Kao što svi znamo, da biste održali svež buket ruža u životu, morate se malo potruditi. Morate ga često zalivati i držati na prirodnom svetlu. Ali, sa dehidriranom ružom možete uživati u njenoj lepoti bez dodatnog održavanja.

U proseku, ruže kupljene u prodavnici obično traju nešto više od nedelju dana. To je, međutim, uz odgovarajuću negu. Ako odbijete da brinete o svom cveću, ono će trajati samo nekoliko dana. Dehidrirana ruža ne zahteva nikakvo održavanje.

Nepromenljiv izgled

Naravno, postoji mnogo načina da učinite da vaše umrlo cveće izgleda privlačnije. Ali, sa dehidriranom ružom, nećete morati da brinete da će izgubiti svoju prvobitnu privlačnost. Obično se dehidrirane ruže kupuju zbog njihovog nepromenljivog izgleda. Oni su u stanju da zadrže svoj lep, svež izgled za ceo život. Poklonite dehidriranu ružu da biste izrazili da su vaša osećanja nepromenljiva.

Poklon dehidrirana ruža

Mogućnosti poklona

Sveže cveće je odličan poklon ako kažete: „Volim te“ ili „Mislim na tebe“ za one „samo zato“ trenutke. Dehidrirane ruže imaju tendenciju da odražavaju mnogo dublje značenje. Pravi je poklone za venčanja, godišnjice, rođendane ili druge sentimentalne praznike. U stvari, svaka godina godišnjice je povezana sa svojom bojom, tako da možete obeležiti svaku godišnjicu po godinu sa dehidriranom ružom koja odgovara toj prilici

Naravno, nije vam potrebna posebna prilika da svojoj dami poklonite dehidriranu ružu. Ali, elegancija iza ovog posebnog cveća nagoveštava da dehidrirana ruža nije vaš običan poklon. Ove ruže su savršena prilika da joj pokažete koliko je ona posebna i jedinstvena.

Poklon dehidrirana ruža – Romantično značenje

Kao i kod svežih ruža, značenje vaše dehidrirane ruže varira u zavisnosti od boje.  Ako voljenoj osobi poklanjate crvenu dehidriranu ružu, to je izraz da je večno volite. Takođe, to pokazuje da želite da sačuvate svoju ljubav prema njoj, zauvek.

Ružičaste ruže simbolizuju sreću i poštovanje. Dehidrirana ružičasta ruža može naglasiti da se vaša zahvalnost za nju neće pokolebati. Bela ruža je nekada bila boja ruže koja je označavala romantičnu ljubav. Pošto je crvena ruža preuzela taj identitet, bele ruže su dobile novo značenje. Bela ruža simbolizuje čistoću ili novu ljubav. Dehidrirana bela ruža bila bi odličan poklon za prvu godišnjicu ili za vaš prvi zajednički dan zaljubljenih.

Poklon dehidrirana ruža

Poklon dehidrirana ruža – Izrazite svoju posvećenost

Sveže cveće kupljeno u prodavnici će na kraju umreti. Sada, naravno, to ne znači da nisu sjajan poklon. Ali, obrnuto, ruža večnosti pokazuje da vaša ljubav neće umreti. Još jedan od najvažnijih ključeva za vezu je osećaj sigurnosti i posvećenosti. Dehidrirane ruže pokazuju da ste ozbiljni prema svojoj ženi i da je poštujete onakvu kakva jeste. Ona će nesumnjivo osetiti koliko je voljena poklonom sa ovolikim osećanjem.

Ako tražite poklon sa ‘Vau’ efektom! Onda će vaša dama biti oduševljena sa dehidriranom ružom. Vaša Cvećara Jelena će dostaviti dehidriranu ružu vašoj voljenoj osobi direktno na vrata.  Pored klasičnih dehidriranih ruža u našoj ponudi imamo i dehidrirane ruže u staklenom zvonu ili u kutiji. Posetite nas ili poručite poklon za vašu voljenu osobu online putem našeg sajta.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *