Cvećara Jelena

Poklon za rođendan – Vodič za rođendansko cveće

Poklon za rođendan

Poklon za rođendan – Slanje cveća kao rođendanskog poklona može izraziti toliko osećanja bez izgovaranja ijedne reči. Cveće ima ovu posebnu sposobnost da svojim voljenima da do znanja da razmišljate o njima, da ih zaista volite i da želite da im poklonite lepotu prirode u obliku elegantnog rođendanskog buketa cveća.

Svi znamo da je cveće za svakoga, ali poklanjanje buketa rođendanskog cveća koji je dizajniran imajući na umu godine primaoca pokazuje da ste uložili malo truda u svoj poklon i posvetili mu malo više lične pažnje.

Poklon za rođendan – Vodič

Poklanjanje cveća prijatelju ili rođaku od 16 godina ili kasnije tinejdžera može izgledati izazovno, ali je zapravo zabavno! Imati 16 godina znači da počinju da šire krila, a njihov cvetni ukus bi to trebalo da odražava. Odlučite se za sofisticirano cveće nego za luksuzno kada poklanjate tinejdžeru. Buket cveća smelih boja ili lokalnih egzotičnih kao što su orhideje ili lale savršeno će odgovarati njihovoj ličnosti. Možete ili mešati i kombinovati različite nijanse istog cveta kao različite nijanse ruža ili koristiti više od jednog cveta da biste napravili smeli buket.

Imati 20 godina znači da su na vrhuncu razvoja svoje ličnosti, identifikovanja svojih simpatija i da su počeli da imaju sopstveni ukus u svemu. Prilikom odabira rođendanskog buketa cveća za 20-godišnjakinju, preporučljivo je imati na umu primaoca i njegove lične osobine. Pošaljite crvene ruže ako su romantične, ljubičaste margarete za avanturističke osobe. Različite boje cveća mogu da simbolizuju i utiču na raspoloženje, što vam daje priliku da personalizujete buket na osnovu ličnosti i preferencija primaoca. Imajte na umu da nekima savršeno pristaju smeli i živahni buketi, dok bi drugi možda više voleli jednostavan buket svetlijih boja u zavisnosti od njihove ličnosti.

Poklon za rođendan

Puna 30 godina za mnoge se smatra prekretnicom. To je doba koje je povezano sa punom zrelošću. Dostizanje 30 godina znači da sada imaju solidnu pozadinu svojih simpatija, praktičniji su i ambiciozniji nego što su bili u dvadesetim. Prilikom kupovine rođendanskog cveća za osobu od 30 godina, obavezno se odlučite za aranžman sa vazom. Budući da su praktični, znači da će ponovo koristiti vazu čak i nakon što se cveće osuši. Sukulenti u ukrasnim saksijama takođe mogu biti savršen poklon za prijatelja. Budući da sukulenti predstavljaju dugoročan poklon koji može trajati, a takođe je i kućna biljka sa niskim održavanjem koja odgovara ubrzanoj prirodi života osobe u tridesetim.

Cveće je savršen poklon za svaku osobu

Do 40. godine ljudi verovatno imaju zajednički život. Oni su napredovali u karijeri, osnovali porodicu ili su konačno dobili priliku da putuju svetom i počnu da ostvaruju snove. Idite na elegantno, prefinjeno rođendansko cveće kada poklanjate voljenoj osobi na njen 40. rođendan. Uverite se da vaš cvetni poklon odražava njihovu ličnost sa dodirom luksuza.

Pedeseti rođendan predstavlja značajnu prekretnicu u životu. Prošlo je pola veka kako žive svoj najbolji život i prave uspomene. Izaberite rođendansko cveće koje označava bogatstvo i prosperitet. Elegancija i luksuz su vaši ključni faktori kada kreirate prelep buket cveća za 50. rođendan. Mirisni i svetli cvetovi poput ružičastih ruža ili plavih orhideja takođe su dobra opcija da simbolizuju dobre godine koje su proveli i one svetle koje dolaze.

Život počinje sa 60 godina! Proslava rođendana vaših posebnih koji su dospeli u šezdesete trebalo bi da bude zabavno!! Njihovo je vreme da se opuste i slave svoj život. Odlučite se za tropski rođendanski buket cveća pun belih ljiljana i žutih orhideja ili klasičnih obojenih cvetova kada poklanjate voljenoj osobi na njihov 60. rođendan.

70 godina je događaj koji vredi proslaviti! Kada poklanjate rođendansko cveće za svoju posebnu osobu koja je upravo napunila 70 godina, izaberite buket koji sadrži cveće koje je ispunjavalo njihove bašte u davna vremena, da unesete dašak sećanja i doma na rođendan.

Poklon za rođendan

Rođendansko iznenađenje

Rođendanski cvetovi su savršen dodatak za ukrašavanje. Možete ukrasti stove na zabavama ili za uparivanje sa zabavnim balonom i čestitkom za klasično rođendansko iznenađenje. Sa divnim mirisom i živim bojama, bez obzira kome je rođendanska proslava, ne možete pogrešiti sa aranžmanom njihovog omiljenog cveća. Čak i nakon što se svečanosti privedu kraju, oni će se danima smejati svaki put kada vide svoje omiljeno cveće. Ako niste sigurni koje cveće im je omiljeno, vaš prijatelj Cvećara Jelena vam može pomoći u odabiru.

Poklon za rođendan – Računajte na nas

Godine su samo broj kada je u pitanju poklanjanje cveća! Ako ne možete da odlučite koje cveće da nabavite, imajte na umu ukus primaoca kao što su; omiljene boje ili cvetove, modu cveća i ličnost primaoca.

Takođe je sjajno znati da neko cveće nikada ne izlazi iz mode i da se uklapa u skoro svako doba kao što su; ruže, karanfili, hrizanteme, ljiljani i razne vrste lišća.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *