Cvećara Jelena

Cveće za rođendane i slave

Cveće za rođendane i slave

Cveće za rođendane i slave uvek može da upriliči proslavu ili intimni trenutak na pravi način.

Veoma je teško zamisliti porodično okupljanje ili slavlje bez mirisnih detalja poput cveća. Bilo da je reč o venčanju, krštenju, rođendanu ili tradicionalnoj proslavi slave, cveće uvek predstavlja sjajan izbor poklona.

Buketi i cvetni aranžmani predstavljaju veoma primeren dar, a cveće za rođendane i slave uvek možete da pronađete u cvećari Jelena.

Buketi i aranžmani najčešće se poklanjaju za prilike poput proslave rođendana, dok je saksijsko cveće često odabir za domaćicu prilikom odlaska na slavu. Ipak, kad god poklanjate cveće, nikada ne možete da pogrešite u izboru.

Cveće za rođendane i slave – Najlepši rođendanski buketi

Proslavu rođendana nemoguće je zamisliti bez veselih i bogatih cvetnih aranžmana. Osim toga, veoma je popularno poklanjati slavljenicama i box aranžmane, baš kao i helijumske balone.

Nekada nije na odmet dozvoliti zvezdama rođendanske proslave da podetinje i prisete se najdražih trenutaka. Upravo u tome mogu da im pomognu rođendanski baloni, naročito u kombinaciji sa kreativno aranžiranim cvetnim buketima.

Cveće za rođendane i slave idealan je poklon za sve pripadnice nežnijeg pola.

Aranžman „Nežnost“ idealan je odabir za mlađe slavljenice kojima želite da upotpunite proslavu i najlepši dan u godini. Kreiran je tako da dominiraju bela i svetloroze boja, pa izgleda veoma nežno, baš kako i njegovo ime asocira.

Aranžman „Orhideja“ sačinjen je od ruža, a dolazi u kombinaciji sa plišanom igračkom i balonom u obliku srca. Uvereni smo da ćete oduševiti osobu kojoj poklonite ovako pažljivo osmišljeni aranžman.

Cveće za rođendane i slave

Cvetni aranžman „Ruže i Mocart“ idealan je za sve sladokusce. Napravljen je na dva sprata, njegovu osnovu čine predivne ruže, a posebno je dekorisan čuvenim Mocart kuglama. Bombonjera i cveće na jednom mestu!

Još jedan dvospratni ukras sa ružama namenjen je nešto smelijim damama. Ovaj aranžman je dekorisan srcem, pa upućuje na neprolaznu i strastvenu ljubav. Crvena boja dominira ovim aranžmanom.

Aranžman „Fantasia“ osmišljen je od strane profesionalnih cvećara samo za fantastične dame i mlade gospođice. Čokoladice i cveće… Pa ko tome može da odoli?

Ulepšajte nekome dan sjajnim poklonom u kojem će moći da uživa svim čulima!

Cveće za rođendane i slave – Idealno cveće za slavu

Slava je oduvek predstavljala intiman praznik koji se provodi sa porodicom i bliskim prijateljima. Domaćice, kao i većina žena, obožavaju cveće, pa pored standardnih slavnih poklona, učinite da se oseća posebnom i voljenom predivnim buketom ili saksijskim cvećem.

Aranžman „Kala box“ sačinjen je od predivnih i elegantnih kala koje se nalaze u kreatino osmišljenoj kutiji. Uz aranžman možete, po želji, da ostavite i poruku.

Cvetni aranžman „Green orhideja“ osmišljen je tako da su centralna tačka upravo upečatljive zelene orhideje. Neobično i originalno!

Aranžman „Golden Lady“ dopašće se sigurno svakoj ženi koja sa veseljem dočekuje goste. Ipak, ukoliko znate da domaćica slave uživa u biljakama, možda je saksijsko cveće pravi izbor.

Predivna sanseverija može da se pronađe u cvećari Jelena u različitim bojama. Odaberite omiljenu nijansu i oduševite nekoga! Ovo je ukrasna biljka za koju se veruje da donosi miran san.

Cveće za rođendane i slave

Biljka „Kalahnoa“ je biljka sa cvećem jarkih boja. Veoma sitni cvetovi i krupni listovi biće predivan ukras u domu.

Možda najbolji izbor predstavlja biljka „Hedera“ koja je poznata i kao „biljka ljubimac“. Sigurni smo da će domaćica biti oduševljena vašim izborom.

Najbolji pokloni za slavu i rođendane

Cvećara Jelena iz Zemuna mesto je na kom možete da iskažete svu svoju kreativnost i pronađete najbolje poklone. Osim velikog izbora cveća, u ponudi imamo i veliki asortiman pića, pa kod nas možete da odaberete najbolje poklone, baš kao i cveće za rođendane i slave.

S obzirom na to da pandemija virusa korona ne jenjava, vršimo i dostavu cveća na bilo koju adresu u Srbiji. Ukoliko zbog bezbednosnih razloga niste u mogućnosti da prisustvujete svečanom događaju, veoma lako ćemo umesto vas dostaviti cveće. Na taj način pokazaćete voljenim i dragim osobama da mislite na njih.

Posetite nas ili odaberite omiljeno cveće na našem sajtu.

Cvećara Jelena – najlepše cveće za rođendane i slave!

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *