Cvećara Jelena

Cveće u kutiji – Poklon koji traje

Cveće u kutiji - Poklon koji traje

Uvek je bilo poznato da cveće razveseli raspoloženje svakog primaoca. Studije širom sveta su dokazale da cveće deluje kao prirodni moderator raspoloženja i da se njihov uticaj dugo oseća na emocionalno blagostanje primaoca. Cveće u kutiji pomaže primaocima da se izbore sa anksioznošću, depresijom i uznemirenim stanjem uma.

Šta je cveće u kutiji?

Cvetni aranžman u kutiji je gomila cveća dizajnirana i estetski prikazana u kutiji. Buket cveća se razlikuje od kutije cveća jer ova druga ima cvetnu penu u osnovi za zadržavanje vode za cveće. Ova čvrsta cvetna pena omogućava dizajneru cveća da aranžira cveće i dizajnira aranžman u skladu sa tim. Sveže cveće je zaglavljeno u vlažnoj peni, omogućavajući im da uzimaju vodu iz nje i na taj način im pomaže da ostanu sveže danima.

Cveće u kutiji je idealan poklon za prijatelja koji je u bolnici ili ljudi koji neće imati vremena da se mnogo brinu o cveću. Ne zahtevaju vazu ili drugu posudu za njihovo skladištenje. Aranžman cveća u kutiji ne treba da se preuređuje. Cveće u kutiji ostaje sveže i svetlo danima dok cvetovi natapaju vodu iz cvetne pene u podnožju.

Malo dodatne pažnje za ove prelepe aranžmane može napraviti veliku razliku i pomoći im da ostanu svežiji tokom dužeg vremenskog perioda. Većina cvetnih aranžmana ostaje upotpunosti sveža 5-7 dana u zavisnosti od vrste korišćenog cveća i nege koja se daje.

Cveće u kutiji – Nega

Da bi vaša cvetna kutija izgledala sveže tokom dužeg vremenskog perioda, držite svoje cveće na suvom, hladnom, zaštićenom od direktne sunčeve svetlosti i toplote. Održavajte cveće svežim dodavanjem malih količina vode između aranžmana, kako biste ih hidratisali. Ovo će pomoći da cveće ostane još duže vreme sveže.

Nakon što izvadite cveće iz kutije, napunite čistu duboku vazu vodom i dodajte kvalitetnu hranu za cveće od svog cvećara. Oslobodite se listova koji će biti ispod vodene linije, ponovo isecite stabljike cveća tako što ćete oštrim nožem ili makazama ukloniti nekoliko centimetara. Stavite cveće u rastvor vaze koji ste pripremili.

Cveće u kutiji - Poklon koji traje

Neki od najboljih cvetnih ideja za vas

Aranžman 27 je prelepa kutija sa cvećem koja će sigurno rastopiti srce vaše dame. Kutija je lepo aranžirana sa prelepim stabljikama ružičastih ruža i orhideja, belih lala, najfinihij čokoladnih kuglica Ferrero Rocher i flašom šampanjca. Ova prelepa kutija je savršen poklon za godišnjicu ili da iskažete svoju ljubav i divljenje.

Aranžman 10 je kolekcija najboljih ljubičastih orhideja vanda, rozih alstromerija i ruža. Ruže izražavaju vašu zahvalnost, a ljubičasti cvetovi simbolizuju vaš šarm ili privlačnost. Slanje ovog divnog aranžmana idealan je način je da izrazite svoja iskrena osećanja osobi koju volite i da joj kažete koliko cenite njeno prisustvo u svom životu.

Ništa drugo ne može ulepšati nečiji dan kao ove kutija sa plavim ružama. Umetnički aranžman sa prelepim lišćem plavih ruža u okrugloj kutiji, ovaj aranžman je prosto i jednostavno rečeno neodoljiv. Pogledajte kako vaša voljena osoba sija od sreće uz ovakav romantični aranžman sa zadivljujućim plavim ruža.

Aranžman 98 je divna kombinacija raznovrsnog šarenog cveća. Hrizanteme raznih boja pomešane sa ružama, gerberima i lalama u prelepoj kutiji će sa njihovim šarenilom sigurno izmamiti osmeh svake osobe. Komplementarno cveće u kutiji koje izgleda fantastično i može da oživi svaku prostoriju u kojoj se nalazi. Zeleno lišće donosi ravnotežu između ovih različitih boja cveća.

Želite da iznenadite dragu osobu na poseban način sa cvećem u kutiji, onda je Cvećara Jelena pravi izbor za vas. Svoj cvetni aranžman možete pronaći na našem sajtu ili nas posetite na dobro poznatoj lokaciji u srcu Zemuna.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *