Cvećara Jelena

Mini zvono sa dehidriranom ružom – Dekoracija koja ostavlja bez daha

Mini zvono sa dehidriranom ružom

Ukoliko želite da obradujete voljenu osobu ili prijateljicu unikatnim poklonom, mini zvono sa dehidriranom ružom pravi je izbor za vas!

Ovako jedinstven poklon svakoga bi ostavio bez teksta.

Mini zvono sa dehidriranom ružom – Lepota koja traje

Dehidrirane ruže savršen su poklon damama koje vole rezano cveće i bukete, ali nemaju vremena ili znanja da ih održavaju. S obzirom na to da ostaju u istom stanju mesecima, njihovo održavanje prilično je jednostavno.

Ova vrsta ruža može se pronaći u raznim aranžmanima, a čini se da je mini zvono sa dehidriranom ružom možda i najdekorativnije.

Ukoliko želite da svoje veselje, proslavu godišnjice braka ili rođendan ulepšate određenim cvetnim aranžmanom, dehidrirane ruže svakako su najelegantniji izbor.

Zamislite oduševljenje na licu voljene osobe kada je obradujete ovakvim poklonom. Neprocenjivo, zar ne?

Mini zvono sa dehidriranom ružom može biti divan poklon za useljenje nekom ko počinje novo poglavlje svog života, u novom stanu ili kući.

Isto tako, stakleno zvono sa dehidriranom ružom savršeno je i kao poklon damama za prikike poput 8. marta. Zna se da se tog datuma ženama i majkama poklanja cveće. Zašto ne biste tada iskoristili priliku i poklonili svojoj posebnoj dami mini zvono sa ružom?

Mini zvono sa dehidriranom ružom

Sigurni smo da će ovaj poklon izazvati mnogo radosti i ulepšati ovaj dan pripadnicama lepšeg pola.

U svakom slučaju, bilo da se odlučite za dehidriranu ružu u zvonu ili u buketu, ovaj poklon zaseniće sve ostale. U to smo duboko uvereni!

Mini zvono sa dehidriranom ružom – Zašto se odlučiti upravo za ovaj vid aranžmana dehidriranih ruža?

Za koji god oblik odnosno vid aranžmana sa dehidriranom ružama se odlučite, nećete pogrešiti.

Ipak, mini zvono sa dehidriranom ružom posebno je iz mnogo različitih razloga.

Pre svega, ono predstavlja odraz ljubavi i pažnje prema onom kojem poklanjate ružu. Ruže su oduvek bile simbol ljubavi. Naročito crvene ruže.

Kako bi ruža duže trajala, ona se dehidrira, ne gubeći pritom svoju lepotu ili oblik. Kada poklonite nekome dehidriranu ružu, to činite iz razloga da bi ona što duže trajala i ulepšavala prostoriju u kojoj se nalazi.

Mini zvono sa dehidriranom ružom izgleda zaista elegantno i bajkovito. Svojim jednostavnim, ali upečatljivim dizajnom stakleno zvono doći će do izražaja u kojem god okruženju se ono našlo.

Takođe, još jedna od prednosti ovakve vrste aranžmana dehidriranog cveća jeste ta što je veoma jednostavno za održavanje.

Kada dobijete buket dehidriranih ruža, to podrazumeva da ćete s vremena na vreme morati pažljivo, suvom krpom, da brišete latice od prašine koja pada na njih.

Međutim, kada je mini zvono u pitanju, čišćenje je mnogo jednostavnije. Dovoljno je samo da prebrišete zvono, i ono će izgledati kao novo.

Pritom, dehidrirana ruža koja se nalazi u unutrašnjosti zvona ostaće netaknuta dugi period vremena.

Mini zvono sa dehidriranom ružom

Potrebno je samo sa posebnom pažnjom čistiti zvono, kako vam ono ne bi ispalo iz ruke ili se razbilo.

Zato, koji god da je povod u pitanju, obradujte voljenu osobu ovim specifičnim i originalnim poklonom! Bićete nam zahvalni čim ugledate izraz lica osobe kojoj ga poklanjate.

Cvećara Jelena – Najlepši cvetni aranžmani na korak do vas

Cvećara Jelena pravo je mesto za vas kada želite da poklonite nekome mali znak pažnje u vidu cvetnog aranžmana, buketa, saksijskog ili rezanog svežeg ili dehidriranog cveća.

Širok asortiman uvek vam je dostupan na dobro poznatoj adresi u Zemunu.

Osmi mart, proslave godišnjica, proslave rođendana ili krštenja, venčanja i sličnog ne mogu proći bez cveća. Ono jednostavno ulepšava svaku priliku i čini fotografije nezaboravnim.

Uz našu cvećaru, ulepšajte sve svoje specijalne datume.

Posetite nas!

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *