Cvećara Jelena

Sjajan poklon za svaku priliku – box aranžman

Box aranžman - idealan poklon za svaku priliku

Želite da iskažete naklonost, ljubav, privrženost? Box aranžman je osmišljen baš sa tim ciljem. Umesto vas, poruku će preneti pažljivo odabrano cveće smešteno u dekorativnu kutiju. U zavisnosti od budžeta i prilike, odaberite veličinu i sadržaj aranžmana.

Tragate za neobičnim poklonom koji će oduševiti voljenu osobu? Raskošni aranžman od crvenih ruža i egzotičnog perja, uz koji dolazi i beli plišani medvedić, nesumnjivo će otkriti dubinu vaših emocija. Pokažite simpatiji ili partnerki koliko je posebna ljupkim aranžmanom simboličnog naziva, box love. Za izuzetne prilike poput prosidbe i godišnjice braka, predlažemo vam luksuzne kutije sa ružama, orhidejama i alstromerijom.

Šta pokloniti onome ko voli slatkiše? Pravi pogodak biće kombinacija Ferrero rocher kuglica, crvenih ruža i dekorativnog zelenila. Ova slatka kreacija je svakako maštovitija od bilo koje bombonjere ili čokolade.

Box aranžmani su namenjeni ne samo odraslima, već i deci. Vaša ćerka ili unuka sigurno će se obradovati kutiji u obliku omiljene junakinje, Mini Maus. Mirišljavo cveće smešteno je u neodoljivu roze kutiju sa belim tufnama, a bez obzira na uzrast slavljenice, oduševljenje ovim aranžmanom je zagarantovano.

Box aranžman - idealan poklon za svaku prilikuBox aranžman je idealan poklon za različite prilike

Iako je prva pomisao na poklanjanje flower box-a rođendan ili neki od tradicionalnih praznika, ima znatno više prilika u kojima je to savršeno iznenađenje. Lale, orhideje, ruže ili ljiljani su sjajan način da se zahvalite vaspitačici ili učiteljici na kraju školske godine. Podjednako efektna je i kombinacija različitog cveća odabranog tako da stvara harmoničnu celinu.

Kutija sa nežnim cvetovima i ohrabrujućom porukom je najbolji način da sestri, kumi ili komšinici čestitate rođenje deteta. Lepota i miris aranžmana će je zasigurno obradovati, baš kao i vaša pažnja i podrška.

Orhideje će, uz šampanjac i najfinije čokoladne kuglice, pokazati koleginici da cenite njeno unapređenje i da se iskreno radujete njenom uspehu. Mali znak pažnje upakovan u elegantnu crnu kutiju nesumnjivo će ojačati vaše prijateljstvo.

Cvetni aranžmani u kutiji su podjednako prikladni za slave i krštenja. Pokažite dragim ljudima da ih volite i mislite na njih čak i kada niste u njihovoj neposrednoj blizini. Ukoliko zbog zdravstvenog stanja i trenutne epidemiološke situacije izbegavate mesta sa mnogo ljudi, iskoristite mogućnost dostave aranžmana. Umesto vas, mi možemo uručiti odabrani poklon domaćinima. Kombinacija lala i frezije dopašće se onima koji preferiraju moderne aranžmane slobodne forme. Takvo cveće nesumnjivo će oplemeniti svaki ambijent, a posebno se uklapa u urbane enterijere.

Box aranžman - idealan poklon za svaku prilikuOd punoletstva do svadbe

Čestitajte punoletstvo prefinjenim aranžmanom od sedam belih ruža. Crvena kutija ukrašena satenskom mašnom istaći će lepotu i nežnost latica, a ukoliko želite, ceo aranžman može se dodatno obogatiti sa nekoliko helijumskih balona. Prigodna čestitka zaokružiće celu priču i vaš poklon učiniti nezaboravnim.

Cveće u somotskoj kutiji je otmeni dar koji s ponosom možete poneti i na svadbenu svečanost. Pored toga što lepo izgleda, izdvaja se i svojom praktičnošću. Za njegovo čuvanje nije potrebna vaza, ni zalivanje, što ga čini posebno zahvalnim za celodnevne ceremonije.

Iako je box aranžman trajniji od buketa rezanog cveća, poželjno je da se pridržavate nekih opštih pravila kako bi što duže zadržao svežinu. Nemojte ga izlagati direktnom sunčevom zračenju, kao ni izvorima toplote i hladnoće. Najbolje je da kutija sa cvećem stoji na dobro osvetljenom mestu, u prostoriji u kojoj nije pretoplo. Ne zaboravite da od kutije udaljite sveže voće i povrće koje može ubrzati proces otvaranja latica.

Bez obzira na povod kupovine, u Cvećari Jelena možete pronaći izuzetan izbor box aranžmana. Naše osoblje će vam pomoći da odaberete savršenu cvetnu kreaciju, koja će pokazati da ste osoba od stila. Pored kupovine u našoj prodavnici u Zemunu, cveće možete poručiti i online. Ukoliko želite, odnećemo ga na željenu adresu i uručiti onom kome je namenjeno. I ne zaboravite na reči čuvenog Kristijana Diora: Posle žena, cveće je nešto najlepše što je Bog dao svetu.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *