Cvećara Jelena

Online kupovina cveća

Online prodaja cveća

Online kupovina cveća je poslednjih godina veoma popularna širom sveta, pa i kod nas.

Svaka prilika može biti posebna ukoliko je upotpunite pažljivo biranim poklonom, a upravo je najlepše cveće idealan poklon koji govori univerzalnim jezikom pažnje i naklonosti. Svaki cvet ima svoje značenje, svaki određenu namenu, pa možete birati ne samo po događaju već i prema osobi kojoj je namenjen buket.

I dok se od davnina cveće poklanjalo isključivo lično, sada je aktuelna dostava cveća na kućnu adresu. Na ovaj način možete pokazati osećanja i onda kada niste u prilici da to svojim prisustvom stavite do znanja. A kao dodatna pogodnost kada je dostava buketa u pitanju jeste mogućnost poručivanja putem interneta.

Ukoliko još uvek niste sigurni da je ovo najbolja opcija, cvećara Jelena vam ukazuje na prednosti koje pruža online kupovina cveća.

Online kupovina cveća štedi vreme

Moderne tehnologije i internet promenili su mnoge aspekte života. Sa njihovim razvojem sve je veća potražnja za brzim, praktičnim i isplativim uslugama za savremene potrošače. Naročita ako se ima u vidu da mnogi ljudi danas nemaju dovoljno slobodnog vremena za svakodnevne poslove. Zbog toga su se pojedine cvećare pridružile marketima, buticima, restoranima u online ponudi.

Na taj način online kupovina cveća štedi vaše vreme. Nema više nervoze u saobraćaju, već iz udobnosti svog doma možete da poručite željeni buket ili, pak, najlepše saksijsko cveće. Takođe, online kupovina je preglednija, jer unosom artikala i ključnih reči u pretraživač na sajtu vrlo lako ćete dobiti sve informacije vezane za ponudu i kupovinu.

Online prodaja cveća

Naravno, najveća prednost koju online kupovina cveća donosi jeste da je možete obaviti u bilo koje doba dana. Za razliku od klasičnih cvećara, koje imaju striktno radno vreme, online shop cvećare Jelena radi 24 časa, svih 7 dana u nedelji, pa nakon vaše uplate, u okviru radnog vremena, biće i izvršena dostava ruža, gerbera, kala ili bilo kog drugog cveća. Što znači da je i isporuka veoma brza.

Online kupovina cveća garantuje uvek sveže cveće

Često se dešava da kupljeni buket ne možemo odmah po izlasku iz cvećare da predamo. Nije redak slučaj i da napravljeni buket već duže vreme stoji u cvećari. Sve ovo znatno skraćuje životni vek cveća.

Zbog toga je bolje izabrati online kupovinu cveća. Jer se poručeni buket pravi po narudžbini i stiže u tačno određenom vremenu. Te pored besprekornog aranžmana, možete biti sigurni da je svež i da će cveće u vazi dugo ulepšavati prostor.

Ako želite da draga osoba dugo uživa u poklonu izaberite dehidrirane ruže. Posebnim tretmanom one zadržavaju svu svoju lepotu čak 6 meseci.

Online kupovina cveća obezbeđuje siguran transport

Kada cveće poručite preko interneta budite sigurni da će se transport obaviti na pravi način. Buketi i cvetne korpice se tretiraju sa najvećom pažnjom, a prevozi ih stručno lice, pa oni stižu bez oštećenja.

Osim toga zaštitili ste i svoje vozilo, jer, ovim putem ste izbegli eventualno prosipanje vode, tragove zemlje i bilo koji drugi lom na sedištima koje može da napravi cveće kada ga loše transportujete.

Online prodaja cveća

Cvećara Jelena je jedna od prvih internet prodavnica cveća u Srbiji. Posetite sajt www.cvecarajelena.com i izaberite željeni buket, a brigu oko dostave prepustite nama.

 

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *