Cvećara Jelena

Cvetne korpice – idealan način da nekog obradujete

Korpice od cveća

Cvetne korpice predstavljaju pravu umetnost aranžiranja.

Najlepše cveće ima dugu tradiciju kako gajenja tako i poklanjanja. Ono govori univerzalnim jezikom koji svi ljudi na svetu razumeju. Pa ne čudi što su zaljubljeni parovi od davnina svoje emocije pokazivali upravo ovim poklonom.

Zato, ukoliko se pitate koji cvet pokloniti voljenoj osobi, cvećara Jelena vam predlaže da odete korak dalje. Umesto raskošnog buketa izaberite prelepe cvetne korpice.

Cvetne korpice su uvek u modi!

Baš kao što se iz godine u godinu smenjuju trendovi u modi, tako je i sa cvetnim dekoracijama i aranžmanima.

Korpice od cveća

Ipak, postoji detalj koji je uvek u modi i koji nijednu devojku neće ostaviti ravnodušnom. U pitanju su cvetne korpice. One su uvek nove, originalne i jedinstvene. Jer, baš kao što u prirodi ne postoje dva identična cveta, tako ni cvetne korpice ne možete potpuno iskopirati. Bez obzira kakvu kombinaciju cvetova izaberete one su neponovljive. A zbog unikatnosti koju donose sa sobom, vaša draga će se oseti posebnom.

Ukoliko, pak, želite da sledite aktuelne trendove birajte retro cvetne korpice. Vintage stil vlada ne samo modnom scenom, već i enterijerom, pa čak i kada je dekoracija za venčanja u pitanju. Razlog za to leži u jednostavnoj, a ipak snažnoj poruci koju on prenosi.

Vintage cvetne korpice karakterišu pastelne, nežne boje cveća bogato dekorisane zelenilom. Ili, pak napravljene od sitnog poljskog cveća koje donosi ležerni, boho vajb. I ne zaboravite, ove korpice nikako nemojte ukrašavati skupocenim trakama i mašnama, jer retro stil podrazumeva obični kanap ili uže kao detalj ili korpice koje deluju staro i korišćeno.

Kreirajte korpice od cveća prema osobi kojoj poklanjate

Cvetne korpice su najbolji poklon koji možete dati svojim prijateljima, porodici, voljenoj osobi. Iako ih najčešće vezuju za odeđene prilike i događaje, one ne zahtevaju posebni povod za pokazivanje pažnje i poštovanja.

Jedino je važno da obratite pažnju koja je omiljena boja ili cvet osobe kojoj je korpica namenjena. A to zatim uskladite sa prilikom i situacijom.

Tako na primer, za krštenje i slavu birajte bele cvetove, za rođendane vesele, jarkih boja, dok za izjave ljubavi crveno cveće je obavezno.

Korpice od cveća

Da bi doživljaj bio potpun unesite efekat iznenađenja. U tome vam može pomoći dostava cveća na kućnu adresu. I dok se ranijih decenija cveće poklanjalo isključivo lično, sada je sve aktuelnija dostava buketa i cvetnih korpica. Na ovaj način iskazaćete najlepša osećanja i onda kada niste u prilici da to svojim prisustvom stavite do znanja. Takođe, izazvaćete pravo oduševljenje ovim neočekivanim gestom.

Pravi ukras za svaki prostor

Nije samo najlepše saksijsko cveće ukras u vašem domu, i cvetne korpice svojom lepotom privlače pažnju gde god ih stavite. S obzirom da ovaj cvetni aranžman traje duže od buketa u vazi imaćete prelepi detalj u sobi koji pruža neodoljivi miris.

Međutim, cvetne korpice mogu biti mnogo više od klasičnog ukrasa. Od njih možete stvoriti pravi mali raj nalik onom koji donosi kokedama. A u toplim danima mogu biti dekoracija na terasi ili sastavni deo vaše bašte.
Da cvetne korpice nude bezbroj mogućnosti, govori i podatak da je cvetni park u Al Ainu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izrađen upravo od njih.

Najlepše cvetne korpice kod nas pronaći ćete u cvećari Jelena. Ona je, ujedno, jedna od prvih internet prodavnica cveća u Srbiji, pa željenu korpicu za dostavu možete naručiti preko sajta www.cvecarajelena.com.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *