Cvećara Jelena

Bidermajeri u Beogradu – Najveći izbor svadbenih buketa

Bidermajeri Beograd

Bidermajeri Beograd pričinjavaju mladama mnogo poteškoća kada dođe trenutak da nevesta odabere onaj koji će nositi na ceremoniji.

Bidermajer je buket cveća koji nosi mlada tokom svadbene ceremonije. On bi trebalo da predstavlja dodatak kompletnoj temi venčanja, kao i da bude usklađen sa venčanicom. Ovaj buket povezuje dekoraciju venčanja i nevestu u jednu celinu.

U zavisnosti od toga koje cveće mlada izabere za bidermajer, zavisi kako će on izgledati, ali i njegova veličina. Raznolikost cveća je neverovatna, pa u skladu sa planiranom dekoracijom za venčanje, treba odabrati i buket koji će se stopiti sa atmosferom.

Praksa da mlade nose bidermajer datira još iz antičkog doba. Verovalo se da prijatan miris cveća donosi dobru sreću, plodnost i vernost. Danas je izbor cveća neverovatan, pa neveste neretko imaju poteškoća u odabiru. Cvećara Jelena nudi veliki izbor svadbenih buketa, a naši profesionalni cvećari uvek mogu da sačine bidermajer o kakvom ste oduvek sanjale.

Bidermajeri Beograd – Od kakvog cveća može biti napravljen bidermajer?

Ukoliko ste se ikada zapitale kakvo cveće treba da odaberete, odgovor je jednostavan – kakvo god želite. Pustite mašti na volju, budite kreativne i odaberite ono što vam se najviše dopada. Svako cveće nosi sa sobom i posebno značenje, pa u skladu sa onim kako se osećate, sačinite i buket.

Bidermajeri Beograd

Imajte u vidu tri aspekta: svoje lične želje i preferencije, temu venčanja, kao i boje dekoracije koje će dominirati i godišnje doba u kom se venčanje održava. Najpraktičnije je birati sezonsko cveće, jer je ono uvek dostupno. To se posebno odnosi na situacije kada vam je bidermajer hitno potreban i nemate vremena da čekate na dostavu.

Ne postoje pogrešni stilovi bidermajera. Bilo da je reč o tradicionalnom venčanju, minimalističkom ili luksuznom, bidermajer može da izgleda onako kako se mladi najviše dopada. Ipak, kada je reč o veličini buketa, on bi trebalo da bude proporcionalan šakama mlade. Pošto će ga nositi u rukama, ne bi trebalo da bude prevelik, kako ne bi sva pažnja bila usmerena na njega.

Bidermajeri BeogradCvećara Jelena je pravo mesto na kom možete da potražite idealan buket.

Bidermajeri Beograd – Kakvi sve bidermajeri postoje?

Postoji mnogo vrsta bidermajera, a koji će mlada nositi zavisi isključivo od nje. Vrste bidermajera su različite i brojne, ali ipak postoji nekoliko modela za koje se buduće neveste pretežno odlučuju.

Klasičan, kružni buket. Veoma je praktičan. Reč je o okruglom i malom buketu koji je vezan i ukrašen ukrasnom vrpcom. Lako ga je držati u jednoj ruci. Ovakvi bidermajeri su uglavnom prošarani i zelenilom, odnosno lišćem i prirodnim detaljima.

Loptasti bidermajeri. Cveće se ređa u sredini i kružno, tako da čini mali i loptasti oblik. Spoljašnja strana buketa ukrašena je sitnim cvećem i listovima.

Balerina bidermajer. Karakterističan je za romantične mlade koje žele da se istaknu. Ukrašen je tilom ili mrežicom u boji. Uglavnom su to roze ili ljubičaste nijanse, ali naravno, može biti u kojoj god boji mlada želi da bude.

Bidermajer vodopad. Idealan je odabir za neveste koje vole cveće i koje žele da bidermajer dođe do izražaja. Veoma je interesantan jer se smenjuju kružni i izduženi oblici. Ovaj buket podseća na suzu, jer je nekoliko cvetova uvek okrenuto tako da izgleda kao da pada. Potrebno ga je nositi sa dve ruke i držati ga u visini stomaka.

Snop bidermajer. Veoma je upečatljiv, jednostavan i elegantan. Čini ga cveće po izboru neveste koje je vezano u snop. Nosi se ležerno i sjajan je odabir za prolećno venčanje.

Bidermajer loptica. Reč je o netradicionalnom buketu koji doslovno ima oblik lopte. Naročito dolazi do izražaja kada ga nevesta baca. Pravi se pomoću sunđera i cveća koje mlada odabere.

Bidermajeri Beograd

Bidermajeri Beograd čekaju vas u cvećari Jelena, a ukoliko ste veoma kreativni i maštoviti, naš tim jedva čeka da ostvari vaše snove i kreira buket o kom ste oduvek sanjali.

Koje su alternative ili zamene za bidermajer?

Sve češća netradicionalna venčanja, zahtevaju i netradicionalne bidermajere. Mali buketi, bidermajeri asimetričnih oblika, svi su lepi i prikladni za venčanje.

Tim cvećare Jelena sa nestrpljenjem iščekuje da kompletira vaš poseban dan ovim detaljem. Cvetni elementi, tropske biljke, jedinstveni ukrasi… Bidermajeri Beograd ispuniće sva vaša očekivanja.

Ukoliko želite da privučete pažnju, vežite nekoliko pupoljaka i napravide bidermajer-narukvicu. Papirni cvetovi, čokoladni bidermajer, baloni… Možemo sve vaše želje da pretvorimo u realnost. Budite drugačije od drugih. U tome može da vam pomogne samo cvećara Jelena.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *