Cvećara Jelena

Dostava cveća za Dan zaljubljenih

Dostava cveća

Dostava cveća za Dan zaljubljenih je savršeni poklon za posebni događaj.

Dan zaljubljenih ili popularno Valentinovo nosi naziv po biskupu iz Umbrije. Kako je venčavao vojnike prekršio je naredbu rimskog cara Klaudija II te je bio osuđen na smrt. Na dan pogubljenja Sveti Valentin je slepoj tamničarevoj ćerki poslao pismo sa cvetom žutog šafrana kojiu je potpisao sa “tvoj Valentin”.

Tako je nastala tradicija za Dan zaljubljenih, koja podrazumeva proslavu plodnosti i ljubavi, a uz najlepše cveće obavezno je bilo slanje i poruka sa nežnim rečima. Upravo je takav poklon za ovaj dan poslao iz zatočeništva u Engleskoj francuski vojvoda Karlo Orleanski svojoj supruzi. To je, ujedno, i najstarija čestitka za Dan zaljubljenih.

Danas, zaljubljeni parovi svojim voljenima poklanjaju različite dragocenosti, ali je dostava cveća za Dan zaljubljenih ostala najpopularniji poklon.

S obzirom da se 14. februar bliži cvećara Zemun, Jelena vam svojim savetima pomaže oko dileme “koji cvet pokloniti voljenoj osobi”.

Dostava cveća za Dan zaljubljenih je savršeni uvod za romantično veče

Ljubav treba pokazivati svakog dana, a 14. februar je posebni datum koji slavi skrivena osećanja. Te je i dostava cveća za Dan zaljubljenih idealan način da iznenadite vašu dragu kako biste je podstakli na razmišljanje o večeri koja sledi.

Crvene ruže su neprolazna klasika sa kojom nećete pogrešiti. Još su u Staroj Grčkoj i Rimu simbolizovale strast i večnu ljubav. Zbog toga su vezivane za Afroditu i Veneru. Pored crvenih i dostava ruža roze i bele boje pokazuje iskrenu ljubav.

Ukoliko želite da svoju lepšu polovinu ostavite bez reči izaberite prelepe cvetne korpice koje možete upotpuniti plišanom igračkom ili ukusnim čokoladnim bombonama. Za poseban efekat tu su helijumski baloni kojim će dostava cvetnih aranžmana dobiti sasvim novi, razigrani nivo, a vašoj dragoj izmamiti osmeh na lice.

Dostava cveća za Dan zaljubljenih za trendi cure

Verovali ili ne, i dostava cveća za Dan zaljubljenih podleže promenama. Pa ako je vaša voljena prava trendi dama poklonite joj poslednji hit u cvećarstvu.

Ove godine aktuelne su dehidrirane ruže. Prema mišljenju mnogih kritičara one su najsavršenije cveće, jer je specijalnom tehnikom sačuvana tekstura i živost boja. Ističu se ne samo nestvarnom lepotom, već i višemesečnim trajanjem, pa opravdano nose opis “zarobljeni momenat koji večno traje”.

Farbana orhideja dostava na teritoriji Beograda

Pored dehidrirane ruže, u trendu je i farbana orhideja. Svojim raskošnim izgledom nikog neće ostaviti ravnodušnim, a namenjena je, pre svega, damama koje neguju elegantni i sofisticirani stil.

Dostava cveća za Dan zaljubljenih ne odnosi se samo na bukete

Bez obzira na tradiciju i trendove, najbolji izbor jeste omiljeno cveće vaše voljene, pa ako ona više voli cveće u saksiji nemojte se ustručavati da joj poklonite ovakav aranžman.

Najlepše saksijsko cveće za ovaj dan je Kalanhoja. Prema predanju ona označava sreću i ljubav. Krase je prelepi sitni cvetovi. Najčešće su crvene boje, mada mogu biti i žute, roze, ljubičaste, bordo, narandžaste ili bele nijanse. Kako spada u zimsko cveće nećete morati da čekate da pokaže svu svoju lepotu.

Dovoljno je izaberete atraktivnu saksiju zanimljivog oblika koju ćete ukrasiti mašnama i Kalanhoja će postati unikatni poklon za Dan zaljubljenih.

Raznovrsno cveće, kao i različite vrste pića i čokoladnih poslastica pronaći ćete u ponudi cvećare Jelena.

 

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *