Cvećara Jelena

Dostava cveća 2019.

Dostava cveća 2019.

Dostava cveća 2019. je savršeni poklon za svaku priliku.

Cveće u vazi je najsenzualniji dekor u vašem domu. Ono u trenu osvetljava svaku prostoriju u stanu, dok biljke za radni prostor unose život među električne uređaje i sterilne kancelarije.

Cveće ima dugu tradiciju ne samo gajenja već i poklanjanja. Od davnina služilo je zaljubljenim parovima da iskažu svoje emocije. Ta tradicija je ostala do današnjih dana dobijaći nove forme. Tako je dostava buketa omogućila viši nivo iznenađenja, a online kupovina cveća je učinila da u svakom trenutku možete dragu osobu obradovati raskošnim cvetnim aranžmanom.

Šta donosi dostava cveća 2019. godine otkriva vam u ovom blogu cvećara Zemun, Jelena.

Dostava cveća 2019. za rođendane

Cveće za rođendan je jedinstven poklon. Ujedno, to je dar sa kojim nikada nećete pogrešiti. Nema žene koja se neće obradovati cveću koje je posebno birano za nju, dok izbor parfema, odevanog predmeta, pa i knjige nosi rizik da slavljenici ne odgovara vaš poklon.

Buket ruža, kala, orhideja, gerbera ili, pak, raznovrsne cvetne korpice ispričaće čarobnu priču o ljubavi, prijateljstvu i poštovanju. Da je ovo idealan rođendanski poklon govore i brojna istraživanja. Prema podacima čak 89 odsto žena se oseća posebno kada ih na vratima sačeka prelepi buket koji je njima namenjen.

Dostava cveća 2019. pruža mnoštvo kombinacija od najkvalitetnijeg rezanog cveća. Ukoliko želite da izađete iz klasičnih okvira, tu su dehidrirane ruže, kao poslednji trend među cvećem. Zahvaljujući posebnoj tehnologiji prerade one zadržavaju prirodnu lepotu i svežinu više meseci dok će svojim aktraktivnim bojama privlačiti pažnju god god ih stavite.

Dostava cveća 2019. – budite kreativni za Dan zaljubljenih

Dostava cveća na kućnu adresu za Dan zaljubljenih mnogima je obični kliše. Međutim, ona na najbolji način prenosi poruku ljubavi. Čak i ako niste vešti sa rečima dovoljno je da svojoj dragoj poklonite najlepše cveće.

Da biste ove godine bili originalni tu je korpa vino i cveće i – romantično veče može da počne. Ukoliko je vaša voljena ljubitelj slatkiša uz buket dodajte čokoladne bombone koje čine savršeni sklad neodoljivog ukusa i mirisa, dok će trajne čokoladne ruže koje nudi cvećara Jelena, ostaviti sve bez reči.

Imajte u vidu da i boja ukazuje na izvesne emocije. Crveni cvet označava strast. Roze donosi nežnost i privrženost, a bela je simbol večne ljubavi.

Dostava cveća 2019. u tužnim trenucima

Nažalost, dostava cveća 2019. godine nije namenjena samo za dane veselja i radosti. Pomoću njega u trenucima tuge i bola, kada je nemoguće pronaći reči utehe, možemo da iskažemo poštovanje prema preminulom i saučešće njegovoj porodici.

Prema običaju suze i venci sadrže parni broj cvetova, dok starost i pol pokojnika određuju boju i vrstu. Za žene se, najčešće, bira cveće u roze, beloj, narandžastoj i crvenoj boji. Ako je preminuli muškarac onda će se u aranžmanu naći crveni, beli, plavi, žuti i zeleni tonovi.

Cvećara Jelena ima bogat asortiman rezanog cveća, cvetnih korpica, kao i cveća za sahrane. Ukoliko želite da svom buketu date lični pečat naše stručno osoblje napraviće aranžman po vašoj želji.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *