Cvećara Jelena

Kojim cvećem poručiti “Volim te”

Kojim cvećem poručiti “Volim te”

Kojim cvećem poručiti “Volim te”, pitanje koje svakodnevno postavljaju muškarci širom sveta.

Ponekad je teško naći prave reči da biste pokazali svoja osećanja. Čini se da je lakše otići na Mesec nego nekome po prvi put reći “Volim te”. Pa ne čudi što mnogi pomoć traže od čuvenih pesnika. Citiranje stihova velikih majstora jeste divno, ali imajte u vidu da to nisu vaše misli, pa samim tim nije ni odgovarajuće kada želite da otvorite svoje srce.

Umesto velikih reči, luksuznog nakita i skupocenih parfema, najlepše cveće donosi savršenu dozu romantike. A kojim cvećem poručiti “Volim te” otkriva vam cvećara Jelena.

Kojim cvećem poručiti “Volim te” – onim koje je omiljeno vašoj voljenoj osobi

Od davnina ljubav se pokazivala na različite načine. Jedan od najčešćih jeste poklanjanje cveća. Zapravo, cveće kao najlepši poklon nikada neće izaći iz mode, sa njim nikada nećete načiniti pogrešan izbor.

Svi znamo da je crveno boja ljubavi, a ruže vanvremenska klasika. Upravo su crvene ruže prvi izbor za pokazivanje osećanja. Međutim, ne govore samo one jezikom ljubavi.

Odgovor na pitanje: Kojim cvećem poručiti “Volim te” krije se u omiljenoj vrsti vaše drage. Zato, potrudite se da otkrijete koji je to cvet, te ga ukombinujte sa ružama u raskošne cvetne korpice. Ovim vašim trudom oduševićete svoju voljenu i učinićete da se oseća posebnom. Naročito ako poklon dolazi bez povoda.

Dovoljno je da u povratku sa posla svratite u cvećaru i izaberete buket kojim ćete ulepšati dan dragoj osobi. Za dodatni efekat iznenađenja pozovite cvećaru kako bi se dostava cveća na kućnu adresu obavila u toku radnog vremena. Sigruni smo da nijedna dama neće ostati ravnodušna na ovakav gest pažnje.

Kojim cvećem poručiti “Volim te” – kreirajte sami svoj poklon

Bez obzira koliko se trudimo cveće u vazi posle izvesnog vremena uvene. Ako želite da ono traje zauvek kao i vaša ljubav poklonite bonsai, čiji pojedini primerci mogu da traju i preko 100 godina. Ovo minijaturno drvo je prava umetnost smeštena u saksiji, kojoj ćete zajedničkim snagama dati lični pečat.

Za osobe koje žele da pokažu svoju kreativnost naša preporuka je kokedama. Iako se vezuje za japansku kulturu, uz malo truda i strpljenja možete napraviti pravi “viseći vrt” za svoju dragu. Održavanje ovako napravljene biljke nije komplikovano, pa ćete moći da uživate u njoj posmatrajući kako se razvija istovremeno sa vašom ljubavlju.

Miris koji poručuje “Volim te”

Dilemu zvanu: kojim cvećem poručiti “Volim te” rešiće kraljica mirisa.

Naime, cimbidijum se smatra najlepšom orhidejom, pa je zaljubljeni muškarci rado biraju za lepšu polovinu. Uneće vam prefinjenu egzotiku tropskih i suptropskih predela Azije i severne Australije. Dok prepoznatljivi krupni cvetovi ispunjavaju očaravajućim mirisom prostor.

Ova vrsta orhideje popularna je i zbog svoje otpornosti. Odnosno, kao najlepše saksijsko cveće može da izdrži temperature od 7 stepeni Cezujusovih, za razliku od drugih. Čak i u buketu pokazuje izuzetnu trajnost, pa će vam ulepšavati dom i preko 3 nedelje.

Nemojte da čekate 8. mart da biste obradovali dragu. Cvećara Zemun, Jelena je tu da vam još danas pomogne da napravite savršeni poklon.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *