Cvećara Jelena

Cveće unosi harmoniju

Cveće unosi harmoniju

Cveće unosi harmoniju, činjenica koju su potvrdila i brojna naučna istraživanja.

Vaš dom je odraz vaše ličnosti. Tako da svaki komad biramo sa puno pažnje. Međutim, ma koliko bio lepo i komforno uređen dom bez cveća deluje hladno.

Pravilno izabrano najlepše saksijsko cveće ne samo da predstavlja savršeni dekor, već može da oplemeni svaki prostor, dajući mu energiju i mir. Prema predanju cveće unosi harmoniju samo ako postoji ljubav. U tome ima istine, jer zavisno od nege i posvećenosti, ono će vam podariti najdivnije cvetove.

Cveće unosi harmoniju

Koje cveće unosi harmoniju u dom otkriva vam cvećara Zemun, Jelena.

Kako cveće unosi harmoniju?

Polazeći od drevne kineske filozofije svako živo biće ima svoju auru. Preko nje komuniciramo sa biljkama, a one uzvraćaju neprimetnim vibracijama koje deluju na nas.

Da bi cveće emitovalo pozitivnu energiju mora biti zdravo. To znači da redovno morate da uklanjate uvelo lišće i cvetove. Takođe, trebate voditi računa gde ga čuvate, jer jedino na pravom mestu feng šui cveće ispunjava ulogu koja mu je namenjena.

Cveće u vazi kao simbol lepote

Cveće je najlepši poklon za rođendane, godišnjice i proslave. Ipak, ništa ne čini ženu srećnijom nego prelepi buket koji je bez ikakvog povoda čeka ispred vrata. Zato ne čudi što je dostava cveća na kućnu adresu sve popularnija.

Bez obzira što cveće u vazi ne traje dugo ono pruža neveroverovatnu harmoniju. Tako, na primer, kale simbolizuju čistotu i nevinost, te su obavezne za zimski bidermajer. Zahvaljujući jednostavnoj, a elegantnoj formi cvetova vrlo lako se uklapaju u svaki enterijer.

Verovali ili ne, i hortenzije su idealne biljke za vaš prostor. Svojom raskošnom lepotom simbolizuju pomirenje parova. Pa ukoliko ste se posvađali sa svojom voljenom osobom, naša preporuka je da u cvetne korpice dodate poneku hortenziju, a zatim iskoristite prednosti koje donosi dostava cveća. Sigurni smo da vaša draga neće ostati ravnodušna na ovaj prelepi poklon.

Cveće unosi harmoniju – neprevaziđeni bambus

Bambus je simbol dugovečnosti i dobrog zdravlja. Ujedno, ovo cveće unosi harmoniju svojim višestrukim dejstvom, jer su u njemu sadržani svih pet elemenata – drvo, zemlja, voda, vatra i metal.

Kada birate saksijsko cveće za vaš dom vodite računa o broju stabljika. Dve su vezane za ljubav i brak, 3 za sreću, 5 donose zdravlje, a 8 bogatstvo i novac. Ako vaš bambus ima 9 stabljika imaćete uspeha na svakom polju.

Osim u saksiji, bambus je pravi egzotični ukras u vazi. Zbog svežine i daška prirode često se koristi i kao dekoracija za venčanja.

Cveće unosi harmoniju u svaku prostoriju

Prilikom uređenja stana ljudi, obično, dnevni boravak ispune cvećem zapostavljajući ostale prostorije.

Imajte u vidu da cveće unosi harmoniju u svaki kutak, uključujući i kupatilo. Kraljica lekovitih biljaka, aloe vera pruža blagotvorno dejstvo na kožu, tako da je idealna za ovaj deo stana.Aloe vera -

Takođe, poznata je po privlačenju pozitivne energije i borbi protiv loših vibracija, te ćete se u njenom prisustvu osećati opušteno i zadovoljno.

Početak godine je pravi trenutak da dragim prijateljima poklonite cveće koje će uneti harmoniju u njihove domove. Ukoliko niste u mogućnosti lično da izaberete cvećara Jelena ima posebnu uslugu, a to je online kupovina cveća preko sajta cvecarajelena.com.

 

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *