Cvećara Jelena

Cvetni boksovi

cvetni boksovi Cvećara Jelena 1

Cvetni boksovi svaki trenutak čine posebnim. Oni ne samo da ulepšavaju prostor, već mame osmehe i povezuju ljude.

Svima je poznato da su biljke prečišćivači vazduha. Međutim, nemojte zaboraviti da one igraju mnogo veću ulogu u našim životima. Naime, od davnina koristi se cveće kao čuvar ljubavi i sreće. Tako je pre više vekova u Kini i Japanu služilo za prenošenje poruka. Dok su u Viktorijansko doba u Evropi zaljubljeni parovi vodili čitave razgovore putem cveća. Te ne čudi što su buketi cveća postali univerzalni simbol ljubavi i nezaobilazni poklon.

Ova tradicija ostala je do današnjih dana, stvarajući nove forme. Upravo su cvetni boksovi jedan od najnovijih oblika. Zahvaljujući njima dostava cvetnih aranžmana dobila je viši nivo.

Zašto su cvetni boksovi pravi izbor za vas otkriva vam cvećara Zemun, Jelena.

Cvetni boksovi nisu namenjeni samo za darivanje

Cveće unosi harmoniju i dobro raspoloženje u svaki dom. Da je ono najbolji izvor sreće pokazala je i nauka. Studija sa Univerziteta Rutgers utvrdila je vezu između cveća i zadovoljstva sopstvenim životom. Te je dokazala da boravak u prostoriji koja je ispunjena mirišljavim ukrasom ispunjava nas osećajem sreće, a smanjuje depresiju i anksioznost.

Zato, nemojte da čekate da vam neko pokloni prelepi cvetni boks. Već obradujte sami sebe, jer ste sigurno to zaslužili. Ne samo da ćete dobiti jedinstveni i prefinjeni dekor, već će prelepi aranžman učiniti da se osećate posebno.

Ujedno, cvetni boksovi mogu da posluže kao prava inspiracija. Dovoljno je da bacite pogled na njih ili osetite pod prstima mekoću latica, te da dobijete dodatnu motivaciju za obavljanje svakodnevnih zadataka.

Cvetni boks je najlepši poklon za svaku priliku

Cvetni boksovi su najbolje sredstvo da pokažete ljubav. Čak i kada nemate prave reči za to, cvetni poklon će na pravi način izraziti vaša osećanja i koliko vam je stalo do drage osobe.

Takođe, cvetni boksovi su najlepša zamena za “hvala”. Pa ih često darujemo ljudima u znak zahvalnosti i poštovanja.
Verovali ili ne, ovaj jednostavni gest, zaista, ima neverovatnu moć. On u trenu može da promeni i oplemeni nečiji ceo dan. Zato ne trebate da čekate rođendane, godišnjice, praznike i posebne prilike. Već odaberite jedan običan dan u radnoj nedelji i usrećite najdraže. A za dodatni faktor iznenađenja može vam pomoći dostava cveća na kućnu adresu.

Kako da vam cvetni boks duže traje?

cvetni boksovi Cvećara Jelena 3

Baš kao što najlepše saksijsko cveće zahteva vodu, tako je ona neophodna i cvetnim boksovima kako bi sačuvali svoj sjaj. To znači da trebate redovno da proveravate njihovu vlažnost i nikako ih nemojte držati na mestu gde su izloženi direktnim sunčevim zracima.

Da biste dugo uživali u lepoti i mirisu, iskoristite iste trikove kao za cveće u vazi. Stručnjaci savetuju da dno kutije pokvasite kombinacijom jedne trećine 7 Up-a ili Sprite i dve trećine vode. Šećer iz ovih sokova neguje biljke tako da njihov cvet duže traje.

Veliki izbor najraznovrsnijih cvetnih boksova pronaći ćete u bogatoj ponudi cvećare Jelena. Kao posebna pogodnost tu je online kupovina cveća, koja je učinila da u svakom trenutku možete dragu osobu obradovati ovim cvetnim aranžmanom.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *