Cvećara Jelena

Dekoracija automobila za venčanje

Dekoracija automobila

Dekoracija automobila je sastavni deo svakog venčanja.

Nema devojke na svetu koja nije zamišljala najbitniji dan u svom životu. Nasmejana lica dragih ljudi, pogled pun ljubavi dragog, najlepša venčanica i naravno, bajkoviti prostor koji upotpunjuje proslavu.

Upravo su topli dani, koji polako dolaze, savršeni za ovaj opis venčanja. A da bi ono bila kao iz vaših snova morate svakom detalju da posvetite pažnju. Jedan od njih jeste dekoracija automobila.

Kako da izaberete najbolje ukrase za svadbeni auto otkriva vam cvećara Zemun, Jelena.

Dekoracija automobila, jer on mora da se izdvoji svojom lepotom od ostalih

Iako je dekoracija prostora za venčanje ključni deo, nemojte da zaboravite da lepo ukrašen auto mladenaca daje poseban pečat vašem danu. Zapravo, sa njim i počinje proslava, jer je on prva uspomena gostima sa venčanja. Te ne čudi što je dekoracija kola važan i delikatan posao koji treba poveriti profesionalcima.

Običaj ukrašavanja automobila mladenaca postoji u mnogim kulturama od davnina. Još su stari Rimljani nosili nevestu do venčanja bosu kako ne bi mogla da pobegne, a očevi su u znak predaje “vlasništva” nad ćerkom mladoženji darivali nekoliko pari njenih sandala. Odatle se razvio običaj vezivanja cipela za zadnju stranu automobila.

Dekoracija automobilaVremenom prazne limenke su zamenile cipele. One su korišćenje za pravljenje buke kako bi se skrenula pažnja na prolaznike. Ova dekoracija automobila popularna je i danas u zapadnim zemljama.

U pojedinim kulturama zadržano je kićenja auta trakama u beloj boji. Tradicija datira iz doba kada su prijatelji i rođaci neveste ukrašavali krevet za mladence nežnim vrpcama, kao simbolom nevinosti.

U našoj zemlji beli veženi peškir je deo devojačke spreme – počev od darivanja deveru, pa do vezivanja za mladenački auto. Iako se ovaj običaj poslednjih godina sve ređe sreće, dekoracija automobila cvećem zadržana je do današnjih dana. Jer, najlepše cveće ne samo da je najbolji simbol ljubavi, već svojim izgledom unosi dozu glamura u vaš dan.

Dekoracija automobila – budite maštoviti!

Klasična forma jeste raskošni cvetni aranžman u prednjem delu auta. Imajte u vidu da čitava dekoracija za venčanja, uključujući i vozilo mora, da oslika vaš karakter. Tako da slobodno možete izaći iz standardnih okvira.

Ukoliko želite da istaknete svoju romantičnu stranu cveće upotpunite trakama ili mašnama od tila. Odličan izbor su i helijumski baloni, koji svojim jarkim bojama razbijaju “vanvremenske” cvetne detalje.

Dekoracija automobila nije rezervisana samo za prednji deo. Uz pomoć mini buketa možete istaći svaku stranu, a za posebni šarm iskoristite ruže za bravu, koje su specijalna ponuda cvećare Jelena.

Poslednjih godina sa haube cvetni aranžmani su se preseli na branike automobila. Ovaj svojevrsni venac odiše neverovatnom elegancijom, a pri tom pruža veću vidljvost ukrasa tokom vožnje.

Neka dekoracija automobila bude u skladu sa temom venčanja

Baš kao što bidermajeri za venčanja prate godišnja doba, tako i cveće za auto podleže trendovima koje ona diktiraju.

Za zimsko venčanje birajte irise, kamelije i lale. Gerberi, narcisi i orhideje savršeni su za proleće, dok se za leto preporučuju veseli suncokreti, anturijum i margarete. Ruže su obavezne za jesenja slavlja, a mogu se kombinovati sa kalama i ljiljanima.

Dekoracija automobila

Ako se dan vašeg venčanja bliži posetite cvećaru Jelena. Naše stručno osoblje pomoći će vam da izaberete pravu dekoraciju za najbitniji dan. Kao dodatna pogodnost tu je dostava cvetnih aranžmana, te nećete morati da brinete o ukrašavanju prostora i automobila.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *