Cvećara Jelena

Cveće za muškarce – učinite da se i jači pol oseća posebno

Cveće za muškarce - cvećara Jelena

Cveće za muškarce sve više dobija na popularnosti.

Od davnina buketi se poklanjaju ženama za različite prilike, te je i dostava cveća na kućnu adresu u najvećoj meri bila orijentisana na prelepim aranžmanima za dame.

Međutim, poslednjih godina došlo je drastične promene u tradiciji. Tako da svakoga dana sve više muškaraca dobija cvetni poklon od svojih partnerki, članova porodice, pa i dragih prijatelja.

Cveće za rođendan je savršeni dodatak glavnom poklonu. Ono predstavlja odraz poštovanja prema ocu i bratu ili, pak, romantični gest za godišnjicu i Dan zaljubljenih. Čak i najlepše saksijsko cveće u kancelariji je znak pažnje prema voljenoj osobi.

Ukoliko se pitate koje je cveće za muškarce najbolje, pogledajte predloge cvećare Jelena.

Cveće za muškarce koje ne zahteva puno nege

Sukulenti su pravo cveće za muškarce u bilo kojem dobu. Naročito za one koji su stalno u pokretu i nemaju puno slobodnog vremena da se posvete nezi biljaka.

S obzirom da su izdržljive pustinjske biljke, kaktusi i sukulenti u vašem domu oplemeniće svaki kutak. Bez obzira da li ih postavite pored prozora, na polici ili stočiću imaćete uvek sobu ispunjenu zelenilom, a da pri tom ne narušite svoju dnevnu ritinu.

Iako dolaze u najraznovrsnijim oblicima i bojama, stručnjaci savetuju da su za pripadnike jačeg pola najbolje zelene vrste. One imaju veće šanse da prežive u zatvorenom prostoru, tj. zahtevaju minimalnu negu. Upravo takve su krasula i aloe vera.

Pored prelepe dekoracije ovo cveće unosi harmoniju u dom. Naime, sukulenti su prirodni “neprijatelji” zatvorenih prostora, jer upijaju štetne materije i regulišu vlažnost vazduha.

Belo cveće za muškarce

Ako muškarac u vašem životu ima istančan ukus, ceni lepe stvari i uživa u nežnom dodiru biljaka, onda su orhideje pravi poklon za njega.

Postoji oko 750 rodova i preko 30.000 hibrida, a najbolji izbor jesu bele vrste. Neutralni tonovi odlično se uklapaju u svaki prostor. Dok prelepim izgledom bude najdivnija osećanja. Ujedno, unose neverovatnu dozu smirenosti u okruženje. Što potvrđuju i istraživanja.

Studija sprovedena na Univerzitetu u Mičigenu otkrila je da orhideje u blizini radnog stola povećavaju koncentraciju, produktivnost i pamćenje za 20 odsto, pa se preporučuju kao biljke za radni prostor muškarcima.

Ipak, morate imati u vidu da je za negovanje orhideja potreban trud i vreme kako bi pokazale svu svoju lepotu, pa ih nemojte poklanjati osobi koja nije spremna da im se posveti.

Cvetne korpice za muškarce

U cveće za muškarce ne spadaju samo saksijske biljke. Maštoviti buketi i cvetni boksovi ulepšaće dan dragom biću. Pri njihovom izboru vodite računa o boji.

Umesto pastelnih nijansi aranžmane ispunite cvetovima intenzivnih boja, kao što su ljubičasti ljiljani, narandžasti amarilis i strelicija, jarko crveni anturijum. Da biste “razbili” šarenilo dodajte bele ruže i zelenu dekoraciju.

Cvećara Zemun, Jelena u svom bogatom asortimanu ima najlepše saksijsko i rezano cveće koje možete pokloniti jačem polu. Za sve one koji nisu u mogućnosti da nas posete, tu je online kupovina cveća. Samo jednim klikom poručite željeni cvet, a naš tim će u najkraćem roku izvršiti dostavu.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *