Cvećara Jelena

Kako izabrati pravo cveće za zimsko venčanje

Cveće za zimsko venčanje

Cveće za zimsko venčanje unosi dozu elegancije u najvažniji dan vašeg života.

Iako mnoge devojke maštaju o venčanju u toplim prolećnim i letnjim danima, zapravo je zima najromantičnije godišnje doba. Setite se samo poljubaca na snegu, zaljubljenih pogleda dok pokušavate da ugrejete promrzle prste ili, pak, ispijanja čaja ispod prekrivača u toplini doma.

Upravo ovakvu magiju donosi zimsko venčanje. Beli predeli parkova poput praznog slikarskog platna pozivaju vas da stvorite svoju bajku. Dok gradski trgovi okićeni novogodišnjim ukrasima čine posebni detalj dekoracije za venčanje na svadbenim fotografijama.

Cveće za zimsko venčanje 3 - cvećara JelenaIpak, glavnu ulogu kada je u pitanju dekoracija za venčanja igra zimski bidermajer. Mnogi stručnjaci ističu da je izbor pravog poput pronalažanje venčanice iz snova. Jer, on je svojevrsni modni dodatak koji upotpunjuje omiljenu haljinu, te ne čudi što buduće neveste veliku pažnju posvećuju ovom detalju.

Međutim, mnoštvo oblika, boja i kombinacija otežava odluku. Zato vam cvećara Zemun, Jelena daje savete kako da izaberete pravo cveće za zimsko venčanje.

Cveće za zimsko venčanje mora da odgovara temi

Dekoracija prostora za venčanje oslikava temu vaše proslave, pa u skladu sa tim treba da bude i cveće za zimsko venčanje. Tako, na primer, za vintage stil se preporučuju gerberi, dalija, božur, pa i karanfili. Kod tradicionalnog venčanja crvene ruže su nezamenjive. Mada i bela gardenija predstavlja odličan izbor za klasičnu formu. Dok su suncokreti, amarilis i ljiljani najbolji za nekonvecionalni party.

Dakle, osmislite, najpre, dizajn čitavog ambijenta. A zatim krenite u odabir svadbenog buketa kako biste u njemu dobile savršeni spoj cveća iz dekora i vašeg ličnog stila.

Da li venčanica utiče na izbor cveća za zimsko venčanje?

Imajte u vidu da se bidermajeri za venčanja nose uz venčanicu, te je važno da odgovaraju, pre svega, boji haljine.

Čak i ako se odlučite za belu venčanicu morate znati da ona dolazi u različitim nijansama. Samim tim razlikovaće se i efekat vašeg buketa. Ovo je posebno važno ako je i cveća za zimsko venčanje svetlih nijansi. Tada celokupni vaš izgled na svadbenim fotografija može delovati mutno, „isprano“.

Za venčanice u boji kombinujte cveće u različitim nijansama haljine ili koristite komplementarnu boju.

Oblik venčanice, takođe, utiče na izbor bidermajera. Prema pravilu haljina sa uzanim strukom treba da bude ukombinovana sa užim buketom kako on ne bi prekrio vašu figuru. Dok raskošnoj princeza venčanici ili kreaciji sa šlepom odgovaraju kaskadni bidermajeri.

Da biste izbegle greške prilikom posete cvećari obavezno ponesite sliku svoje venčanice.

Cveće za zimsko venčanje 4 - cvećara JelenaDa li cveće za zimsko venčanje treba izabrati prema sezoni?

Drage dame, budite bez brige. I zimsko cveće krasi neverovatna lepota i bogatstvo. Madagaskarski jasmin, azaleja, ciklama, anturijum, miltonija samo su neki od divnih predstavnika hladnih dana kojima možete obogatiti svoj venčani buket.

Ukoliko ne želite da se pridržavate godišnjih doba, cvećara Jelena vam u svakom trenutku nudi sveže rezano cveće za bidermajer. Svesni smo da su buduće neveste poslednjih dana pred venčanje u gužvi pa smo im obezbedili posebnu uslugu, a to je dostava cveća na kućnu adresu.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *